Gabriela Firea, despre violentele din Piata Victoriei: "Imaginile ne dau cu multi ani in urma"

Ultima actualizare: 05-02-2017 00:02
gabriela firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, ca politicienii care au participat la protestele "neautorizate" din Piata Victoriei au o "responsabilitate morala" pentru violentele care au avut loc in timpul manifestatiilor.

"Cei care reprezinta domeniul politic si au participat la aceste mitinguri neautorizate au de asemenea o responsabilitate morala pentru ceea ce se intampla in aceasta seara", a spus Firea la Antena 3, conform News.ro.

Firea a adaugat ca imaginile din Piata Victoriei "ne dau cu multi ani in urma". Ea a facut apel la protestatarii pasnici sa se delimiteze de cei violenti, "care in mod evident au venit pregatiti pentru a ataca fortele de ordine si institutiile democratice".

"Suntem cu totii in stare de alerta, comunicam cu institutiile responsabile in securitatea cetatenilor din Capitala sau a celor care ne tranziteaza orasul, turisti, diplomati, alte persoane. Este regretabil tot ce se intampla. Nu asta inseamna manifestatie pasnica, sa protestezi pentru un obiectiv, pentru o opinie", a spus ea.

Un grup izolat de cateva zeci de persoane din Piata Victoriei a aruncat cu sticle, cu torte si cu petarde spre jandarmi, care au intervenit cu gaze lacrimogene.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO