Furtuna a facut prapad in Caras-Severin. 80 de gospodarii au fost inundate, o femeie a ramas captiva in casa

Ultima actualizare: 27-05-2017 07:32

S-au rupt norii, marti seara, in judetul Caras-Severin. O furtuna puternica, insotita de grindina, a facut prapad, iar in zeci de gospodarii apa a distrus tot.

Se strica vremea iar ploile torentiale au provocat deja numai necazuri, in zona de sud-vest a tarii. Intr-o localitate din Caras-Severin s-au derulat scene ingrozitoare.

Bietele animale si masinile oamenilor au fost luate cu totul de ape. In plus, 80 de gospodarii sunt pline de mal. Inclusiv Budapesta vecina a fost inundata, iar din aceasta cauza mai multe autoturisme au ramas blocate in trafic.

La Glimboca, in judetul Caras-Severin a plouat cu galeata iar fulgerele amenintatoare au brazdat cerul. In mai putin de trei ore, localitatea a fost acoperita complet de apa. O femeie a ramas captiva in casa si a cerut ajutorul pompierilor.

Viitura a mutat masinile localnicilor ca pe niste jucarii stricate.

Localnic:"Baga-te in casa vecine! Nu am vazut in viata mea asa ceva. I-a luat masina lu’ ala, lu’ Bacu!”

Neajutorat un biet caine a scapat ca prin minune.

Localnic "Uite, frate, zici ca e tsunami!”

A fost rau si la Otelu Rosu. Aici grindina a distrus culturile. Meteorologii avertizeaza ca acestea sunt doar primele semne rele. Va continua sa ploua si in zilele urmatoare. Pana sambata seara sunt anuntate averse cu descarcari electrice si caderi de grindina. Furtunile incep din vest insa vor cuprinde toata tara. In anumite zone vor cadea si 50 de litri de apa pe m/p.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO