Furt filmat cu telefonul mobil. Ce incarca in portbajat doi barbati din Arad, in plina zi, chiar in centrul orasului


Ultimul update: Luni 10 August 2015 07:02
Data publicarii: Vineri 07 August 2015 17:44
Categorie: Stiri actuale

Imagini incredibile au fost surprinse de un amator, in orasul Lipova, din judetul Arad. Desi era in centrul orasului, in plina zi, un barbat isi incarca cu nonsalanta portbagajul masinii cu dale de beton furate.

Acestea erau folosite la lucrarile de modernizare care se fac acum in oras.

Imaginile au ajuns pe Facebook, unde au fost vazute de multa lume, dar si de politisti. Intre timp, si firma pagubita, cea care executa lucrarile de modernizare, a anuntat furtul. In scurt timp, politistii au identificat drept suspecti doi tineri de 19, respectiv 33 de ani.

Cand au fost luati la intrebari de politisti, cei doi nu mai aveau bordurile: reusisera deja sa vanda 24. Acestea au fost pana la urma recuperate. Suspectii sunt cercetati in libertate, insa pot primi pedepse de cativa ani de inchisoare daca vor fi gasiti vinovati.

In imaginile surprinse de cameramanul amator, se observa ca barbatul care incarca dalele de beton in portbagaj nu are nici cea mai mica sovaire. Cine l-ar fi vazut, ar fi putut crede ca bordurile ii apartin. Poate doar rapiditatea cu care a incarcat dalele ar fi tradat scopul sau ascuns.

Probabil, cei doi au mizat pe faptul ca intreg centrul orasului Lipova este in renovare si ar fi fost greu ca cineva sa tina socoteala fiecarei pavele.

Cazul a ajuns si in atentia politistilor, dupa ce, initial, facuse furori pe retelele de socializare.

Inspector Lorena Parvulescu: "Politistii orasului s-au sesizat si au prins autorii furtului, un barbat de 19 si altul de 33 de ani, pe numele carora au fost intocmite dosare penale pentru furt."

Cei doi sunt cercetati in libertate acum, insa fapta lor se pedepseste cu pana la 7 ani de inchisoare.

VIDEO PROTVPLUS.RO