Avocatul lui Eugen Stan spune că imaginile sunt trucate. ”El a zis mereu că nu e vinovat”


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 12 Aprilie 2018 13:23
Categorie: Stiri actuale

Eugen Stan, fostul poliţist de la rutieră acuzat de numeroase agresiuni sexuale asupra unor copii în capitală a fost din nou în fața procurorilor Parchetului General.

Este vorba despre analiza datelor din cele 4 noi dosare de agresiune sexuală, cu Eugen Stan ca principal suspect, preluate recent de serviciul omoruri.

Bărbatul a susținut și de această dată că este nevinovat.

Eugen Stan a stat aproape două ore în Parchetul General, iar la ieșire, ca de obicei, a fost reținut în declarații. Procurorii i-au adus la cunoștință faptul că au început urmărirea penală împotriva lui în alte 4 dosare.

Florin Busescu, avocat: ''Deocamdată ne rezervăm dreptul la tăcere pentru încă 4 fapte, care se vor a-i fi băgate pe gât. Nu știm după ce au fost identificate ca fiind săvârșite de către inculpatul Stan Eugen. Poliția Română nu trebuie să bage pe gât unui om care a fost angajat al structurii toate AN-urile tinerilor comisari care vor să se afirme.”

”AN”-urile, adică dosarele cu Autor Necunoscut. Avocatul a vorbit și despre faptul că imaginile surprinse de camerele de supraveghere și care au fost făcute publice ar fi fost, de fapt, trucate.

Florin Busescu, avocat: ''Luați așa, o vizionare, și dați-o la o redare minimă, faceți un print screen și vedeți. Au fost trucate imaginile? Da''.

Pe de altă parte însă...

Florin Busescu, avocat: ''El a zis mereu că nu e vinovat. Cel mult i se poate reproșa o atitudine mai apropiată față de copii, fiind o lipsă a lui din viața personală. Era numit violatorul.. Nu e el, este comisarul Perju, al cărui dosar s-a terminat în faza de urmărire penală. El era cel mult cunoscut ca lăbușul lui șefu''.

Avocatul lui Eugen Stan a vorbit și despre anumite comisioane pe care clientul său le-ar fi făcut șefilor: ar fi dus sume de bani dintr-un loc în altul.

Florin Busescu, avocat: ''Nu se poate să primească un simplu polițist, un simplu lucrător, mită la nivelul ăla. Era intermediar? Nu era intermediar, era ... te duci că așa a zis șefu și cu asta basta''.

După ce apărarea va analiza cele 4 noi dosare, va cere o reaudiere a lui Eugen Stan.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO