Fostul arbitru international de rugby Gheorghe Hustiu a murit intr-un accident rutier

Ultima actualizare: 28-10-2013 06:49
Rugby

Fostul arbitru international de rugby si observator FIRA Gheorghe Hustiu a murit, vineri, in urma unui accident de circulatie produs pe DN 71, la iesirea din Targoviste spre Capitala, in localitatea Ulmi.

Potrivit anchetatorilor, Gheorghe Hustiu, in varsta de 72 de ani, se afla la volanul autoturismului sau, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului, masina intrand pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un tir condus de un cetatean polonez, potrivit Mediafax.

In urma impactului, vicepresedintele Asociatiei de Rugby Bucuresti a ramas incarcerat, pentru scoaterea acestuia din masina intervenind un echipaj de pompieri.

El a fost transportat cu o ambulanta la Spitalul Judetean din Targoviste, insa la scurt timp a decedat, a declarat Vasile Paunescu de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Dambovita.

Gheorghe Hustiu era singur in masina, iar anchetatorii iau in calcul ipoteza ca acestuia sa i se fi facut rau sau sa fi adormit la volan. Antrenorul Gheorghe Hustiu a fost jucator, antrenor, arbitru international, presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, vicepresedinte al Asociatiei Municipale de Rugby Bucuresti si observator FIRA.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO