Fostul antrenor din Cavnic filmat lovind un băiat de 16 ani dezminte acuzațiile

Dată publicare: 29-03-2021 17:03
Dată actualizare: 29-03-2021 17:57


Un fost antrenor din Cavnic, judeţul Maramureş, este acuzat că a lovit un băiat de 16 ani după ce s-au contrazis pe tema echipei preferate.

Bărbatul în vârstă de 56 de ani s-ar fi naspustit asupra adolescentului, dar susţine că n-a vrut decât să-l îmbrâncească. Unul dintre martori a filmat scenă, iar imaginile au ajuns la familia băiatului agresat. Părinţii au depus plângere, iar fostul antrenor este cercetat în libertate.

“Te mănâncă poliţia. Îţi trag una!”, spune bărbatul în filmare.

Imaginile au fost surprinse în apropierea terenului de fotbal din localitatea Cavnic. Mai mulţi copii se antrenau pe stadion, iar bărbatul acuzat ar fi intrat într-o discuţie contradictorie cu băiatul de 16 ani. În imagini se vede cum puștiul cade la pământ. Şi tot scandalul s-a terminat la secţia de poliţie, unde părinţii au depus o plângere pentru agresiune.

Ionela Cozma, purtător de cuvânt IPJ Maramureș: „Poliţiştii din Cavnic au fost sesizaţi prin plângere cu privire la faptul că un minor în vârstă de 16 ani ar fi fost agresat de către un bărbat. Minorul a relatat în prezenţa tatălui său faptul că a fost agresat de un bărbat în vârstă de 56 de ani din Cavnic în urma unui conflict spontan.”

Din fericire, băiatul nu a avut nevoie de internare. Edilul localităţii spune că imaginile l-au revoltat şi orice conflict nu justifică loviturile primite de minor.

Vladimir Petruț, primar Cavnic: „Un om de peste 50 de ani a lovit un copil, iar familia a sesizat organele de poliţie, acum dosarul este în cercetări şi vom vedea ce va rezulta în urma verificărilor. nu trebuie să lovească un copil indiferent ce ar face, dar autorităţile vor face lumină în acest caz.”

Contactat telefonic, fostul antrenor a spus că nici vorbă să-l fi lovit puternic pe băiat, ci doar l-a îmbrâncit. Bărbatul este acum cercetat pentru lovire şi alte violențe.

Tags: antrenor, copil, bataie,


VIDEO PROTVPLUS.RO