Fiul unui sef de post si dascalul unei biserici, arestati pentru viol. O tanara de 18 ani ii acuza ca au si drogat-o inainte

Ultima actualizare: 09-10-2015 07:09

Caz scandalos in Neamt, unde fiul unui sef de post si un dascal, slujitor la biserica, au fost incatusati pentru viol.

O fata de 18 ani ii acuza ca au abuzat-o pe camp, dupa ce au fost impreuna la discoteca. Fara sa le pese ca victima era plina de rani, agresorii si-ar fi vazut mai departe de drum. Povestea este cu atat mai stranie cu cat de fata la agresiune au fost o amica de-a tinerei si un alt prieten, care ar fi asistat nepasatori.

Potrivit parintilor, la 3 zile de la acest episod fata de 18 ani este inca in stare de soc.

Tatal fetei: ''Am aflat de la nevasta mea ca ea atunci seara nici nu a putut sa imi povesteasca. A venit si a sunat salvarea si s-au dus la probe medicale. Am inteles ca a fost putin drogata. Fata mea a declarat ca i-au dat ceva de baut si in bautura i-au pus ceva.''

Tanara a povestit ca a plecat de la discoteca impreuna cu o prietena si cu trei baieti. Pe doi dintre ei ii acuza acum. La un moment dat, ei i s-a facut rau si  s-au oprit, ca sa isi revina. Fata a coborat din masina si s-a asezat pe o patura. Atunci, spune ea, baiatul de 17 ani si dascalul, de 26, au violat-o.

Tatal fetei: "A venit desfigurata. A zis ca o conduce acasa dar au dus-o pe lunca Bistritei. Au abandonat-o si a gasit-o cineva mergand pe drum. Eu nu-i cunosc."

Procurorii incearca sa stabileasca de ce martorii nu au sarit in ajutor. Cei care o cunosc pe victima au numai cuvinte de lauda la adresa ei. 

Vecin: "Si-a vazut de treaba ei la scoala s-a dus a venit nu a avut treaba niciodata. Respectoasa. E regretabil."

In comuna in care tatal baiatului de 17 ani este sef de post, oamenii numai despre asta vorbesc.

Dan Rotaru, localnic: "El e nevinovat, el a cazut in plasa. Copilul s-a comportat foarte bine pana acum. Si tatal lui e un om popular, nu se pune problema. El e sef de post si rusinea e a lui."

La fel de mare este rusinea si in cazul dascalului de 26 de ani.

Ion Gabor, prieten al unuia dintre suspecti: "A fost un baiat bun si eu nu m-am asteptat cand am auzit pe la baieti de ce s-a intamplat. Era cu masina si nu stiu sa fi baut. De familii bune, amandoi."

Cei doi suspecti au ajuns dupa gratii. Daca se dovedeste ca au siluit-o pe fata pot petrece chiar si 12 ani in inchisoare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO