Fiul unui sef de post si dascalul unei biserici, arestati pentru viol. O tanara de 18 ani ii acuza ca au si drogat-o inainte

×
Codul embed a fost copiat

Caz scandalos in Neamt, unde fiul unui sef de post si un dascal, slujitor la biserica, au fost incatusati pentru viol.

O fata de 18 ani ii acuza ca au abuzat-o pe camp, dupa ce au fost impreuna la discoteca. Fara sa le pese ca victima era plina de rani, agresorii si-ar fi vazut mai departe de drum. Povestea este cu atat mai stranie cu cat de fata la agresiune au fost o amica de-a tinerei si un alt prieten, care ar fi asistat nepasatori.

Potrivit parintilor, la 3 zile de la acest episod fata de 18 ani este inca in stare de soc.

Tatal fetei: ''Am aflat de la nevasta mea ca ea atunci seara nici nu a putut sa imi povesteasca. A venit si a sunat salvarea si s-au dus la probe medicale. Am inteles ca a fost putin drogata. Fata mea a declarat ca i-au dat ceva de baut si in bautura i-au pus ceva.''

Tanara a povestit ca a plecat de la discoteca impreuna cu o prietena si cu trei baieti. Pe doi dintre ei ii acuza acum. La un moment dat, ei i s-a facut rau si  s-au oprit, ca sa isi revina. Fata a coborat din masina si s-a asezat pe o patura. Atunci, spune ea, baiatul de 17 ani si dascalul, de 26, au violat-o.

Citește și
adolescenta fetesti
O adolescenta din Fetesti, care a fugit de acasa, a fost violata de iubitul prietenei. Ce a marturisit fata de 14 ani
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Tatal fetei: "A venit desfigurata. A zis ca o conduce acasa dar au dus-o pe lunca Bistritei. Au abandonat-o si a gasit-o cineva mergand pe drum. Eu nu-i cunosc."

Procurorii incearca sa stabileasca de ce martorii nu au sarit in ajutor. Cei care o cunosc pe victima au numai cuvinte de lauda la adresa ei. 

Vecin: "Si-a vazut de treaba ei la scoala s-a dus a venit nu a avut treaba niciodata. Respectoasa. E regretabil."

In comuna in care tatal baiatului de 17 ani este sef de post, oamenii numai despre asta vorbesc.

Dan Rotaru, localnic: "El e nevinovat, el a cazut in plasa. Copilul s-a comportat foarte bine pana acum. Si tatal lui e un om popular, nu se pune problema. El e sef de post si rusinea e a lui."

La fel de mare este rusinea si in cazul dascalului de 26 de ani.

Ion Gabor, prieten al unuia dintre suspecti: "A fost un baiat bun si eu nu m-am asteptat cand am auzit pe la baieti de ce s-a intamplat. Era cu masina si nu stiu sa fi baut. De familii bune, amandoi."

Cei doi suspecti au ajuns dupa gratii. Daca se dovedeste ca au siluit-o pe fata pot petrece chiar si 12 ani in inchisoare.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Cazul violului din Vaslui. Judecatoare:
Cazul violului din Vaslui. Judecatoare: "Victima a cerut arest la domiciliu pentru cei care au recunoscut"

Judecatoarea Georgiana Moldovan, cea care a decis masurile preventive in cazul tinerilor acuzati de viol din Vaslui, a explicat marti in plenul CSM ca partea vatamata i-a cerut arest la domiciliu pentru cei care au recunoscut fapta.

O adolescenta din Fetesti, care a fugit de acasa, a fost violata de iubitul prietenei. Ce a marturisit fata de 14 ani
O adolescenta din Fetesti, care a fugit de acasa, a fost violata de iubitul prietenei. Ce a marturisit fata de 14 ani

O adolescenta de 14 ani, care, la sfarsitul saptamanii trecute, a fugit din casa parintilor sai din Fetesti si s-a refugiat la o prietena din Cernavoda, a fost apoi violata si batuta de iubitul acesteia.

Barbatul care si-a sechestrat, batut si violat sotia si-a petrecut prima noapte in arest. Cum s-a aparat
Barbatul care si-a sechestrat, batut si violat sotia si-a petrecut prima noapte in arest. Cum s-a aparat

Barbatul de 40 de ani din Timis, acuzat ca si-ar fi sechestrat si batut sotia, cu care este in proces de divort, si-a petrecut noaptea in spatele gratiilor. Individul era in casa mamei lui, din Lugoj.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.