Fiul cel mic al actorului Florin Calinescu a incetat din viata


Ultimul update: Luni 05 Noiembrie 2012 19:59
Data publicarii: Marti 24 Aprilie 2012 11:32
Categorie: Stiri actuale

Indragitul actor Florin Calinescu trece prin cea mai cumplita drama pe care o poate trai un parinte. Fiul sau cel mic, Luca Filip, a plecat dintre noi la varsta de 24 de ani.

Tanarul si-a luat zilele, desi parea ca totul decurge firesc in viata si in cariera sa. Se afla in strainatate, unde lucra la un proiect cinematografic. Trupul baiatului va fi repatriat in urmatoarele zile.

Acum 3 ani, Florin Calinescu povestea cat de mandru este de cei doi baieti, Luca si Petru. Se intampla mica distanta dupa ce fiii lui inca adolescenti isi pierdusera mama rapusa de boala.

Inca de atunci, Luca parea sa-i urmeze inclinatia catre teatru si film. Tatal il indemnase sa mearga la studii in Marea Britanie, crezand cu tarie ca, in tara lui Shakespeare, avea sa-i fie pus in valoare talentul. Luca a ales universitatea ''John Moores'' din Liverpool.

Baiatul cel mic lucra chiar acum, cu pasiune, la Praga, la un proiect cinematografic, in care era asistent de productie. De fapt, tanarul primise recent aprecieri pentru doua scurt metraje, dar si pentru un film pe care i l-a dedicat fratelui sau, Petru, care este muzician.

Florin Calinescu spunea, despre ambii copii, in egala masura, ca au potential si ca, mai departe, e nevoie de munca. De fapt, despre talentul vocal al lui Petru a vorbit inclusiv Sir Paul McCarthney.

Suntem alaturi de colegul nostru, Florin Calinescu, in aceasta grea incercare. Dumnezeu sa il odihneasca, pe Luca.

Ion Lucian a plecat la un sfat cu divinitatea. Actorul a fost inmormantat cu onoruri militare
Actorul Emil Hossu a fost inmormantat sambata la Cimitirul Bellu din Bucuresti
VIDEO PROTVPLUS.RO