Fiica lui Paul Niculescu Mizil are 2 variante. Plateste chiria de 150 de ori mai mare sau e evacuata

Ultima actualizare: 21-10-2012 03:35

Judecatorii au vesti proaste pentru fiica fostului ministru comunist, Paul Niculescu Mizil. Dupa un an de proces, magistratii au stabilit ca Lidia Niculescu Mizil, care este mama deputatei Oana Mizil, trebuie sa-si achite restantele catre RAPPS.

Chiriasa cu probleme sta intr-o vila impunatoare din Dorobanti. Este vorba despre 100.000 de lei, adica aproximativ 21-22.000 de euro. Exact chiria restanta pe anul 2008 plus penalitatile de intarziere. Desi pe parcusul procesului, RAPPS ceruse cam de trei ori mai mult si restantele pe 2009 si putin din 2010.

Ei bine, aceste datorii vin pe fondul majorarii chiriei prin lege de la 450 de lei la aproximativ 1.800 de euro, fapt ce face ca aceste chiriase sa sustina ca nu isi mai pot onora obligatiile. Este practic poveste trasa la indigo cu cea a Mioarei Roman, care a ajuns sa fie obligata sa plateasca de la cateva sute de euro la 6000 euro lunar ajungand ca RAPPS-ul sa ii impute restante plus penalitati de aproximativ o jumatate de milion de euro.

Lidia Niculescu Mizil a primit vestea la spital si nici ea, nici fiica ei, deputata Oana Mizil, nu vor sa comenteze decizia care poate fi contestata la tribunal. Si cum o veste prosta nu vine niciodata singura, urmasele fostului ministru comunist risca sa plece din vila in care locuiesc inca din 1982. RAPPS-ul nu se multumeste doar cu banii, ci vrea si evacuarea chiriaselor.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO