Femeie rănită de lăzile cu bere răsturnate dintr-un TIR, la Drăgășani

Dată publicare: 20-07-2021 11:25
Dată actualizare: 20-07-2021 13:55


O femeie a fost rănită de lăzile de bere răsturnate pe șosea, dintr-un TIR. Accidentul a avut loc marți, în localitatea Drăgășani.

 

 

Zeci de lăzi cu bere au căzut din naveta unui autotren, marţi dimineaţă, pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Drăgăşani.

Încărcătura autotrenului a căzut din remorcă pe şosea, rănind o femeie. În urma incidentului, aceasta a suferit o plagă tăiată la nivelul feței şi un traumatism cranio-facial. Ea a fost preluată de către un echipaj medical, pentru evaluarea situaţiei stării de sănătate, a transmis ISU Vâlcea.

Reprezentanții Poliţia Judeţeane Vâlcea au constatat că, din primele date, încărcătura TIR-ului, respectiv lăzile cu bere, s-a răsturnat după ce acesta a intrat în balans în timp ce se deplasa, cel mai probabil cu viteză mare.

Încărcătura a fost proiectată pe stradă, pe o distanţă de câteva zeci de metri. Marfa nu era asigurată suplimentar şi a rupt prelata care o susţinea.

Bătrâna rănită de cioburi a fost transportată la spital, cu tăieturi pe față și lovituri la cap. Șoferul tirului a fost audiat și  testat, iar poliţiştii au constatat că acesta nu consumase alcool.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO