Femeie de afaceri din Oradea, amenințată la telefon și urmărită în oraș. A găsit urme de alice într-un geam

×
Codul embed a fost copiat

Poliţiştii din Bihor sunt în alertă maximă după ce soţia unui fost procuror din Oradea a anunţat că a găsit urme de alice în geamul unei clădiri de birouri pe care o are.

Femeia povesteşte că în ultima perioadă a primit mai multe ameninţări, inclusiv la telefon, şi susţine că şi acest incident alarmant se înscrie în aceeaşi serie.

Poliţiştii au găsit patru orificii în uşa de la intrarea în clădirea de birouri, pe care o admnistrează femeia.

Femeia are 55 de ani, este soţie de fost magistrat şi are două afaceri în Oradea. Una dintre ele presupune administrarea unei clădiri de birouri, unde a ajuns aseară să verifice dacă totul este în regulă. Atunci a observat că vitrină laterală de la uşa de intrare e spartă şi are câteva orificii făcute, cel mai probabil, de o armă. Femeia a sunat imediat la poliţie.

Citește și
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Comisar şef Alina Dinu, purtător de cuvânt IPJ Bihor: ”Peretele din sticlă din exteriorul clădirii prezintă patru orificii cu diametrul de 5 mm. În apropierea clădirii au fost descoperite două bile din metal, cu acelaşi diametru, care urmează să fie supuse expertizării pentru a se stabili tipul şi provenienţa acestora."

Femeia este convinsă că incidentul face parte dintr-o serie mai lungă de ameninţări primite în ultima perioad, pornind de la nişte afirmaţii pe care le-a făcut la adresa unui procuror DNA.

Maria Gal, victima: ”Cred că este o răzbunare a sistemului coalizat în Bihor. De când am ieşit public, sunt ameninţată telefonic: trăieşte-ţi viaţa, pentru că mai ai doar câteva zile de trăit. De două săptămâni, în oraş sunt urmărită de o maşină gri şi o maşină tip Jeep, cu roţi mai mari."

Femeia de afaceri se teme că aceste acţiuni de hărţuire vor continua.

”Mă simt ameninţată. Acestea le-aţi văzut, dar pe cele ce le trăiesc eu, dvs nu aveţi cum să le ştiţi: sună telefonul noaptea, mă întreabă: unde îţi este copilul, a avut un accident grav de circulaţie. Altă dată, tot pe fix a sunat, tot de când am ieşit public: nu mai ai copil. ŞI copilul era în pat”, spune aceasta.

Femeia a reclamat la poliţie şi ameninţările primite în ultima vreme.

Femeia a sunat la poliţie joi inoapte, când a descoperit totul. La faţa locului a venit un echipaj de la Serviciul Arme şi Muniţii, care a început cercetarea. Poliţiştii au găsit cele patru orificii din geam şi doar două dintre alice, pe care le-au şi ridicat, pentru expertiză.
Nu se ştie cu exactitate cu ce s-a tras, însă cert este că urmele au fost făcute cu aceeaşi armă. Poliţiştii caută acum şi posibili martori, care ar fi putut auzi zgomote. În plus, vor fi verificate toate camerele de supraveghere din zonă. Sunt şanse mari ca poliţiştii să găsească indicii în imaginile surprinse de acestea, mai ales că acolo există mai multe clădiri dotate cu astfel de sisteme.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Un fotbalist a dat în judecată Pfizer-Biontech, acuzând efecte adverse ale vaccinului anticovid: „durerea este intensă
Un fotbalist a dat în judecată Pfizer-Biontech, acuzând efecte adverse ale vaccinului anticovid: „durerea este intensă"

Un fotbalist a dat în judecată Pfizer-Biontech, acuzând producătorii că vaccinul anticovid i-a provocat efecte adverse grave care l-au forțat să-și încheie cariera sportivă. Sunt „bănuieli” exprimate de specialiști în medicină internă.

Indivizi din Ilfov, prinși în flagrant când vindeau droguri. Ce a urmat
Indivizi din Ilfov, prinși în flagrant când vindeau droguri. Ce a urmat

Doi indivizi din Ilfov - prinși în flagrant timp ce vindeau droguri - au fost arestați pentru 30 de zile.

Scene memorabile la bordul unui avion. Pilotul și-a cerut iubita în căsătorie, chiar în fața pasagerilor
Scene memorabile la bordul unui avion. Pilotul și-a cerut iubita în căsătorie, chiar în fața pasagerilor

Pasagerii unei aeronave poloneze au asistat la o scenă demnă de o comedie romantică. Pilotul a ieșit din cabina lui, s-a așezat în genunchi și a cerut-o de soție pe partenera sa, însoțitoare de bord.

 

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.