Falsa maicuta Stefania, escrocherii pe 2 continente. Sumele uriase primite pentru rugaciuni prin Skype

Ultima actualizare: 04-04-2016 06:59

Asa-zisa Maicuta Stefania care a reusit sa insele prin internet zeci de oameni, a ajuns dupa gratii.

Atat ea cat si partenerul care ii era complice la inselaciune, au fost arestati preventiv pentru 30 de zile. Desi n-a avut niciodata de-a face cu viata monahala, Fausta Dumitru sustinea ca, prin rugaciune, le poate vindeca oamenilor bolile si ii ajuta sa isi schimbe destinul in bine. Nu si-a intalnit niciodata clientii fata in fata, comunica pe Skype cu cei care nu se indoiau de puterile ei. Aparea imbracata in maicuta si astfel continua cu succes escrocheria.

Cerea in schimb un onorariu de cel putin 300 de euro. Anchetatorii au descoperit in timpul cercetarilor ca femeia a reusit sa obntina, de exemplu, de la o clienta din Statele Unite 38 de mii de dolari, iar fiica acesteia a platit si ea 30 de mii de dolari. Cu 500 de lire a fost pagubita o romanca din Marea Britanie, iar lista victimelor continua.

La Politia Prahova s-au strans zeci de plangeri iar anchetatorii banuiesc ca numarul celor escrocati este foarte mare. Alti doi complici ai suspectei sunt cercetati si ei sub control judiciar. Anchetatorii au calculat ca in doar un an, suspectii au reusit sa stranga peste 115 mii de lei, bani cu care si-ar fi cumparat o casa.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO