Explozie în Insula Mare a Brăilei, la o fabrică de peleți. Sunt trei victime

Ultima actualizare: 30-10-2020 10:29
pompierii
StirilePROTV

O explozie a avut loc în Insula Mare a Brăilei, la o fermă unde se produc peleți. Trei persoane au fost rănite, una dintre ele mai grav.

Explozia urmata de un incendiu s-a produs, în noaptea de joi spre vineri, la Ferma Vişani din Insula Mare a Brăilei, la o instalaţie de produs peleţi din lucernă, în urma evenimentului fiind anunţate trei victime, a declarat, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ştefan Stoian.

După un apel la numărul de urgenţă 112, iar la faţa locului s-au deplasat patru autospeciale, una SMURD şi trei ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, pentru a acorda primul ajutor, arată Agerpres.

„La Ferma Vişani din Insula Mare a Brăilei, unde se fac peleţi din lucernă, a avut loc o explozie, urmată de un incendiu, care a fost stins de către angajaţi. Au fost anunţate trei victime. Noi am mers la faţa locului cu o ambulanţă SMURD, iar Serviciul Judeţean de Ambulanţă cu vreo trei. Unul singur a fost transportat la UPU, ceilalţi au refuzat să meargă la spital", a spus Ştefan Stoian.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO