Exorcistul de la Manastirea Tanacu va fi eliberat conditionat, dupa numai 4 ani de detentie


Ultimul update: Sambata 03 Noiembrie 2012 09:10
Data publicarii: Marti 29 Noiembrie 2011 14:55
Categorie: Stiri actuale
Daniel Corogeanu

Fostul preot Daniel Petru Corogeanu, condamnat la sapte ani de inchisoare pentru moartea unei maicute, va fi eliberat conditionat din Penitenciarul Vaslui, dupa ispasirea a doua treimi din pedeapsa.

Potrivit reprezentantilor Penitenciarului Vaslui, fostul preot Petru Corogeanu a ispasit doua treimi din pedeapsa, el urmand sa fie eliberat conditionat, in urma unei sentinte date de Judecatoria Vaslui, scrie Mediafax.

Fostul preot Petru Corogeanu a fost incarcerat la Penitenciarul Valsui in 30 ianuarie 2008, dupa ce a fost condamnat la sapte ani de inchisoare pentru lipsire ilegala de libertate, urmata de moartea victimei.

Sentinta a fost data dupa mai mult de doi ani si jumatate de procese, in care Petru Corogeanu a fost judecat de mai multe instante din tara.

In iunie 2005, fostul preot, impreuna cu patru maicute, au supus a alta maicuta unui ritual de exorcizare, la Manastirea "Sfanta Treime" din Tanacu, judetul Vaslui.

Tanara a murit dupa ce a fost tinuta trei zile fara apa si mancare, fiind imobilizata pe o cruce de lemn.

Trei din cele patru maicute au fost eliberate conditionat la sfarsitul anului trecut, iar cea de-a patra a fost pusa in libertate la mijlocul acestui an.

Sursa: Mediafax

Calugarul decapitat, inmormantat fara slujba. Detaliul care le-a oferit politistilor o noua pista
Credinta pusa la incercare. Un calugar a ucis patru oameni, intr-o fractiune de secunda
O clipa de neatentie a curmat viata unui calugar de 60 de ani
VIDEO PROTVPLUS.RO