Emi Pian, înmormântat duminică. Funeraliile au fost grăbite, jandarmii au dat amenzi

Ultima actualizare: 09-08-2020 20:21

Familia lui Emi Pian l-a înmormântat astăzi pe liderul clanului Duduianu cu câteva ore mai devreme decât anunțase.

Au evitat, cel mai probabil, momente tensionate, pentru că sute de persoane își manifestaseră intenția de a-l conduce pe ultimul drum.

Cortegiul a plecat spre cimitir sub supraveghere strictă, dar pe un traseu neaprobat, care le-a adus amenzi organizatorilor. Slujba s-a ținut cu lacăt pe poartă și doar în prezența apropiaților.

Cortegiul funerar a părăsit locuința Duduienilor puțin după ora 8 dimineaţa. Sicriul a fost depus, pentru scurt timp, la capela bisericii Sfânta Parascheva, din Sectorul 5. Abia apoi, familia a mers către cimitir.

Traseul a fost amendat... la propriu, de Jandarmerie. Nu exista aprobare pentru el. Pe drum, s-a stat doar în grupuri de câte 50 de persoane.

La cimitir, jandarmii au montat garduri şi nu i-au lăsat pe curioși să se apropie. Lumea s-a strâns oricum pe trotuar.

Și aici, au apărut amenzile.

La groapă au avut acces doar rudele și apropiații lui Pian - în jur de 50 de persoane. Pe timpul slujbei, poarta cimitirului „Tudor Vladimirescu” a fost închisă cu lacătul.

Inițial, înmormântarea era programată la prânz. Peste noapte familia a decis, cel mai probabil, cu știința autorităților, să grăbească funeraliile.

Cum a murit Emi Pian

 

 

Emi Pian a fost implicat, marți dimineață, într-o răfuială începută într-o casă din Giulești, unde în jur de 20 de persoane jucau barbut. Pian şi un membru al unei grupări rivale ar fi împrumutat același individ de la masă, lucru netolerat în lumea interlopă.

În urma conflictului, liderul Duduienilor a fost înjunghiat și a murit la spital. Suspectul a stat și el trei zile, la Elias, înainte să apară în fața procurorilor.

Ancheta continua, aşadar, cu o singură persoană arestată preventiv pe o perioadă de 30 de zile pentru infracţiunea de omor. E vorba de un tânăr de 26 de ani pe care anchetatorii îl considera în acest moment principalul suspect în cazul morţii lui Emi Pian. Asta în timp ce alte 20 de persoane au ajuns în fata anchetatorilor ca să dea explicaţii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO