Elevi din Targoviste cercetati pentru ca ar fi furat de la un coleg un bilet castigator la pariuri. Ce suma au incasat

Ultima actualizare: 22-05-2017 07:19
elev pariuri

Un elev de liceu si un student din Targoviste sunt cercetati pentru infractiunea de furt, dupa ce elevul a sustras din casa rudei unui coleg un bilet castigator la pariuri sportive,

Studentul, fiind major, a incasat banii de la agentie. In plus, elevul care a sustras biletul castigator s-a certat cu colegul de la care a furat si a pus filmul pe Facebook, spunand ca este amenintat.

Potrivit unui comunicat dat publicitatii vineri de Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Dambovita, politistii specializati in investigatii criminale de la Politia Municipiului Targoviste au intocmit un dosar penal pe numele a doi tineri banuiti de savarsirea infractiunii de furt.

Concret, unul dintre ei, elev la un liceu, este cercetat pentru ca a furat de la un coleg un bilet castigator la pariuri sportive, in valoare de 1091 lei, ar celalalt, student, pentru ca a ridicat banii de la casa de paruri.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro ca totul a inceput joi, cand doi elevi de liceu au decis sa lipseasca de la ore. Unul dintre ei i-a propus colegului sau sa mearga acasa la prietenul mamei sale, spunand ca el care cheia de la locuinta acestuia.

Colegul invitat in vizita, a gasit in locuinta barbatului un bilet castigator la pariuri sportive si l-a luat intr-un moment in care colegul sau nu era atent. Ulterior, elevul a dat biletul uni prieten de-al sau, student, iar acesta, fiind major, a scos suma de bani castigatoare si a impartit-o cu cel care a luat biletul.

In aceeasi zi, elevul s-a luat la cearta cu colegul impreuna cu care lipsise de la ore, din cauza biletului de paruri sportive, iar cel care a luat biletul a postat pe Facebook o filmare in care sustinea ca este amenintat de catre colegul sau.

Dupa ce politistii au intrat pe fir si au deschis o ancheta in acest caz, elevul care a furat biletul si studentul si-au recunoscut faptele si au dat proprietarului biletului suma de bani castigata la pariuri. Cei doi sunt acum cercetati pentru furt.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO