Elevă de liceu din Vaslui, bătută cu sălbăticie de alte două colege

Dată publicare: 03-03-2018 12:49
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


bataie

Scene revoltătoare surprinse în comuna vasluiană Puiești. O elevă este doborâtă la pământ de două surori și este lovită cu sălbăticie cu picioarele.

Întreg scandalul ar fi pornit de la o serie de fotografii deocheate. Victima ar fi amenințat-o pe una dintre agresoare că va face publice imaginile compromițătoare.

Scenele incredibile s-au petrecut în comuna Puiești, pe data de 22 februarie, unde două eleve de clasa a X-a, de la Liceul Tehnologic Puiești, s-au năpustit asupra unei colege din același liceu, care se îndrepta spre casă, însoțită de o altă elevă din clasa a XII-a, scrie vremeanoua.ro.

Cele două agresoare folosesc un limbaj injurios în timp ce îi aplică mai multe lovituri cu picioarele tinerei doborâte la pământ. Scena a fost filmată de o altă tânără, care încearcă să aplaneze verbal scandalul, timp în care filmează fiecare scenă.

bataie

După ce imaginile au ajuns în mediul online, conducerea școlii din Puiești la care cele două agresoare învață s-a autosesizat și a luat măsuri, chiar dacă incidentul nu a avut loc în incinta școlii. Cele două surori bătăușe, cât și eleva care a filmat întreaga scenă și nu a intervenit să aplaneze conflictul, vor avea nota la purtare scăzută, iar pentru că pe fir a intrat și poliția, bătăușele și victima lor au fost amendate.

Da, am văzut și noi filmul şi chiar dacă bătaia nu s-a petrecut în școală, nu am putut sta indiferenţi. Am chemat-o pe diriginta celor două fete bătăuşe şi am aflat că pe 22 februarie, când a fost filmată bătaia, ele nu au fost la școală, având absențe. Şi să ştiţi că sunt eleve problemă, nu prea dau pe la școală, iar când vin, iese cu scandal. Eu am chemat absolut toţi părinţii celor implicaţi la școală. Şi pe ai bătăuşelor, şi pe ai fetei bătute, şi pe ai fetei care a filmat. Ca măsurã, voi propune Consiliului Profesoral scăderea notei la purtare a elevelor agresive, celor două surori, precum şi a elevei care a filmat întreaga bătaie, în loc să intervină să aplaneze conflictul. Voi prezenta propunerea în Consiliul Profesoral, după ce voi primi un referat din partea dirigintei celor două bătăuşe, pentru că nu este normal ce s-a întâmplat, repet, nu în școală, ci în afara ei. Să ştiţi că nici părinţii nu se implică, nu le găsesc vină fetelor, ei spun că cealaltă parte e vinovată, dar uitaţi ce se întâmplă. Vom fi cu ochii pe elevele acestea problemă, sperând să nu mai aibă loc asemenea scene degradante pentru liceul nostru”, a precizat directoarea liceului, prof. Oana Serchez, potrivit sursei citate.

 

Sursa: vremeanoua.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO