Elev de clasa a opta cercetat de politie dupa ce a lasat insarcinata o fata de clasa a sasea

Dată publicare: 30-01-2013 15:21
Dată actualizare: 02-02-2013 07:12


Eleva

Un baiat in varsta de 15 ani, elev in clasa a opta in municipiul Radauti, este cercetat de politistii Biroului de Investigatii Criminale Radauti pentru act sexual cu un minor, dupa ce a lasat insarcinata o fata de clasa a sasea in varsta de 13 ani.

Potrivit Politiei Judetene Suceava, baiatul s-a imprietenit, in aprilie 2012, cu o fata in varsta de 13 ani, eleva in clasa a VI-a, iar apoi ulterior, de comun acord, in perioada iulie - decembrie 2012, au intretinut raporturi sexuale care se consumau de obicei la locuinta baiatului din municipiul Radauti.

Parintii celor doi elevi stiau doar despre prietenia lor, precizeaza sursa citata.

In urma raporturilor sexuale dintre cei doi minori, fata si-a dat seama ca este insarcinata si si-a anuntat mama despre acest lucru.

Fata impreuna cu mama ei au mers, in 5 ianuarie, la Spitalul Municipiului Radauti, unde in urma ecografului s-a constatat ca este insarcinata in luna a cincea.

Baiatul, elev in clasa a opta la aceeasi scoala, va fi cercetat pentru act sexual cu un minor, mentioneza sursa citata.

Directorul scolii din Radauti unde invata cei doi, Marcela tugulea, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca eleva a depus o cerere de transfer in Anglia, iar cazul este cercetat de Politie.

Sursa: Mediafax

Tags: sarcini, elevi,


VIDEO PROTVPLUS.RO