Echipaj de la Salvare, atacat cu toporul de un pacient agresiv, în Bihor

Ultima actualizare: 26-01-2018 17:50
ambulanta

Un bărbat a sunat la 112 și anunța că a suferit o rană la nivelul pietului. Atunci când ambulanța a sosit, pacientul s-a năpusit cu un topor asupra mașinii.

Un apel la 112 nu prevestea ce are să urmeze. Un bărbat anunța dispecerul că a suferit o rană la nivelul pietului. Paramedicii și asistentele s-au grăbit să ajungă la pacient, în localitatea Tinca, din Bihor, scrie Bihon.

La sosirea salvatorilor, pacientul s-a dovedit a fi în realitate un agresor, care s-a năpustit cu un topor asupra ambulanței.

Din fericire, asistenta și ambulanțierul au reușit să se salveze. Între timp, rudele bărbatului au reușit să-l calmeze și i-au sustras toporul din mână, înainte de a răni pe cineva.

Dar nici de această dată individ nu s-a liniștit și a devenit atât de violent, încât a reșit să-l scoată pe ambulanțier din mașină. În cele din urmă, bărbatul s-a eliberat din mâinile individului violent și a plecat în trombă.

Se pare că agresorul a devenit recalcitrant din cauza timpului mult prea mare de așteptare.

Dat fiind faptul că a fost un apel solicitat pe linia de urgență, echipajul a trebuit să se reîntoarcă la pacientul agresiv, dar de această dată însoțiți de polițiști. Atunci când l-au examinat, medicii au constat că agresorul nu era rănit, așa cum anunțase.

În plus, rudele agresorului nu au recunoscut că individul a devenit violent cu medicii sosiți să-i acorde ajutor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO