Mitica Dragomir face dezvaluiri in dosarul privind vanzarea drepturilor TV pentru meciuri. Cine ar fi intermediat afacerea

Dată publicare: 22-10-2015 11:03
Dată actualizare: 25-10-2015 06:59


Mitica Dragomir este pus pe facut dezvaluiri. Joi, a povestit in sala de judecata ca afacerea drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal din Romania ar fi fost intermediata de un ofiter KGB.

Ar fi vorba despre fostul director general al Gazprom pentru Ungaria si Romania. Amandoi sunt judecati in dosarul delapidarii LPF, insa Dragomir se jura ca el este nevinovat.

Vreme de 90 de minute, cat tine un meci de fotbal, fostul presedinte al LPF a incercat sa-l convinga pe judecator ca nu a delapidat Liga si nici nu a facut evaziune fiscala, asa cum ii reproseaza procurorii.

Mitica Dragomir a sustinut ca afacerea drepturilor de televiziune a fost una legala si s-a ocupat de ea un fost director general de la Gazprom. Respectivul ar fi incasat cateva milioane de euro de la cluburile de fotbal, fara sa fi miscat vreun deget. Asta sustin si anchetatorii. Nici in sala de judecata cel incriminat nu a avut nicio reactie la afirmatiile lui Dragomir.

Dumitru Dragomir, fost presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal: "Eu nu am nimic cu acest proces. Am fost axat la dosarul a 57 de evazionisti. Se vede din avion ca nu am nicio legatura cu asta, asa ca nu imi fac nicio problema."

Mitica Dragomir ii avertizeaza pe membrii Ligii Profesioniste ca va da in judecata fiecare club care a emis pretentii in acest proces. Le va cere daune pentru ca, sustine el, miliardarii din fotbal au girat afacerea, iar el ar fi fost doar un simplu executant care nu a luat nici macar un eurocent.

Si ca sa isi dovedeasca nevinovatia, Mitica Dragomir este gata sa dezbrace de orice secret Liga pe care a condus-o. A cerut magistratului sa vizioneze in sala de judecata toate inregsitrarile audio-video ca sa vada cum decurgeau discutiile despre drepturile de televiziune, intermediari si comisioane.

Mai in gluma, mai in serios, acelasi Dragomir i-a spus judecatorului ca stie ca daca ar fi gasit vinovat de vreo ilegalitate, sigur ar primi o pedeapsa pe masura: 3000 de ani de inchisoare.
 


 


VIDEO PROTVPLUS.RO