Dumitru Dragomir, despre urmarirea penala: "Stiam. Nu suntem inculpati, suntem invinuiti"

Dată publicare: 22-10-2011 12:42
Dată actualizare: 07-11-2012 04:05
Sursa: Mediafax


Dumitru Dragomir si Mircea Sandu sunt urmariti penal pentru fapte de coruptie. Procurorii DNA vor sa vada cum a fost luata decizia ca echipa Universitatea Craiova sa nu mai joace in campionatul intern.

Dumitru Dragomir s-a aratat contrariat de acuzatii. E drept ca, impreuna cu Mircea Sandu si alti 8 membrii din Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal, a exclus Universitatea Craiova din campionatul intern, dar sustine ca totul s-a facut ca la carte.

Pentru Mircea Sandu, vestea urmaririi penale a venit chiar de ziua lui, cand implineste 59 de ani. Cum era de asteptat, s-a luat cu altele si n-a comentat pe marginea dosarului deschis de procurorii anticoruptie.
Colegii de comitet insa, care au votat la fel ca el excluderea Universitatii, au luat totul extrem de in serios.

Saptamana viitoare, 10 dintre membrii Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Fotbal vor afla din gura procurorilor pentru ce fapte de coruptie sunt urmariti penal. Din comitet fac parte si dinamovistul Cristi Borcea si presedintele Otelului Galati, Mircea Stan, dar nu se stie deocamdata in ce directie au votat cand s-a pus problema excluderii echipei patronate de Mititelu.

Decizia ca Universitatea Craiova sa nu mai joace in Liga 1 a fost luata de conducerea fotablului romanesc la sfarsitul lunii iulie. Atunci, lui Adrian Mititelu i se reprosa ca a incalcat regulile FIFA si UEFA, cand a dat in judecata Federatia de Fotbal pentru ca l-ar fi obligat sa ii plateasca lui Victor Piturca despagubiri de 1.800.000 de euro.


VIDEO PROTVPLUS.RO