Două mașini s-au ciocnit violent în Capitală. Una dintre ele a fost proiectată în gardul unei case

Ultima actualizare: 30-10-2020 09:27

Două mașini s-au ciocnit violent, în noaptea de joi spre vineri, pe o stradă din București, iar una dintre ele, un taxi, a fost proiectată în gardul unei case.

Impactul a avut loc în dreptul unei treceri de pietoni. Din fericire, nimeni nu se afla în acel moment pe stradă și nici dincolo de gardul distrus.

Ambii șoferi au ajuns la spital, cu răni ușoare. În mașini nu se aflau pasageri.

Accidentul s-a petrecut imediat după miezul nopții, într-o zonă de case a cartierului bucureștean Berceni. Un taxi a fost proiectat într-un gard de șoferul unui autoturism care ieșea de pe o stradă secundară, deși avea în față un semn care-l obliga să oprească.

Cele două mașini s-au ciocnit, iar impactul a fost suficient de puternic încât unul dintre autorurisme să intre din plin în gardul unei locuințe.

Din fericire, nimeni nu se afla în acel moment pe trotuar și nici în curtea casei, iar taximetristul nu avea clienți. Și în cealaltă mașină se afla doar șoferul.

Reporter: „Ați consumat ceva?”

Șofer: „Nu, bineînțeles că nu."

Proprietarul locuinței: „Din păcate, eu sunt proprietarul locuinței unde au intrat în gard. Normal că am avut o stare de furie. Dacă circulau regulamentar, sigur nu se ajungea la o asemenea lovitură."

Ambii șoferi au suferit răni ușoare și au fost transportați la spital.

Bărbatul care s-a ales cu gardul rupt spune că în zonă au loc deseori accidente, mai ales că tinerii se întrec noaptea cu mașinile pe stradă.

Bărbat: „În intersecția asta se întâmplă foarte multe evenimente. Chiar și acolo, acum două săptămâni, se pot vedea urmele."

Polițiștii au făcut măsurători și urmează să stabilească cu exactitate cine este de vină.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO