Drama in familia Simonei Halep. Varul primar al sportivei s-ar fi sinucis din cauza unei relatii esuate si a datoriilor

Ultima actualizare: 13-03-2015 07:01

O durere imensa s-a abatut peste familia Simonei Halep, in timp ce indragita jucatoare se pregateste pentru unul dintre cele mai importante turnee de anul acesta: Indian Wells.

Arghir Nica, varul primar al sportivei, s-a sinucis. Avea doar 29 de ani. Anchetatorii au aflat imediat ca tanarul era dependent de jocurile de noroc, era dator la camatari, dar se pare ca suferea si dupa o dezamagire in dragoste. Ai lui sunt devastati. Era singurul lor copil.

Familiile Nicia si Halep, unite si apropiate in comunitatea aromana din Constanta, sunt devastate. Arghir, varul Simonei, a fost gasit gasit mort de bunica sa in holul casei.

"S-a dus bunica lui, foarte mult a tinut la el, si l-a gasit in casa cazut jos. Strigate, plansete, durere mare", a spus o vecina.

"S-a primit un apel prin numarul 112 pentru un tanar de aproximativ 30 de ani, ni s-a spus care fusese gasit in stop cardio respirator. Am deplasat urgent un echipaj cu medic, au inceput manevrele de resuscitare, din pacate insa pacientul nu a raspuns la manevre, dupa 50 de minute a fost declarat decedat", a spus Ionut Cealera, Ambulanta Constanta.

Trecutul varului Simonei Halep este plin de umbre. Anchetatorii vorbesc despre pasiunea tanarului pentru jocurile de noroc, de aici si datoriile de zeci de mii de euro facute la camatari, dar si despre o dezamagire in dragoste.

Chiar si asa, Arghir nu dadea semne de deprimare. Anul trecut a participat ca toti cei din familie la nunta fratelui Simonei.

Tanarul si-a pus capat zilelor in casa in care locuia alaturi de parinti. Nu a lasat in urma niciun bilet de adio, iar politistii au deschis o ancheta. Spun insa ca nu exista niciun dubiu: baiatul s-a sinucis.

Reporter: De ce credeti ca a facut ce a facut?

Vecina: Camata, jocurile...

Reporter: Ii placeau jocurile de noroc?

Vecina: Da, rulete, chestii. Eera baiatul lu' mama.

Parintii - oameni instariti - au dus o lupta surda cu el pentru a-l lecui de aceasta pasiune, dar obsesia baiatului a fost mult mai puternica. A facut greseala sa se imprumute de la camatari, care in urma cu un an i-au dat o lectie. Lucrurile n-au trecut neobservate printre vecini.

Batrana: Banii, el juca jocuri. Ei avand situatie materiala foarte buna…ea ca mama mai tipa la el, pana cand iti dau bani?

Reporter: E adevarat ca una dintre masini i-au luat-o camatarii?

Batrana: Una stiu ca i-au luat-o, sa fie vreo 6-7 luni. Au venit tiganii aici la poarta sa dea bani, sa dea bani si cica l-au oprit pe drum si l-au dat jos si i-au ridicat masina.

Reporter: Umbla cu masini scumpe?

Batran: Umbla pana le-a dat. Avea datorii, tiganii au batut la poarta.

Simona Halep, numarul 3 in ierahia tenisului feminin mondial, se afla in aceasta perioada in Statele Unite ale Americii, unde va participa la turneul de la Indian Wells. Ea a primit luni seara vestea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
Promo
PROMO SuperStar E timpul să fie legendari. E timpul pentru următoarea etapă. Recall SuperStar România

00:30
Alt Text!
UFC
Nicolae Negumereanu vs. Ike Villanueva

10:19
Alt Text!
Lecții de viață
Lecții de viață - sez. 6, ep. 64

42:30
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!