Doi bărbaţi care jucau “alba-neagra” în staţiunea Mamaia au fost reținuți pentru 24 de ore - VIDEO

Ultima actualizare: 28-06-2020 15:26
alba-neagra
StirilePROTV

Doi bărbaţi, unul din Galaţi şi altul din Dâmboviţa, au fost reţinuţi de poliţiştii constănţeni după ce au practicat “alba-neagra” în staţiunea Mamaia, scrie News.ro. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, sâmbătă seara, poliţiştii din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi cu privire la faptul că doi bărbaţi ar practica jocuri clandestine de noroc de tip "alba-neagra", pe pasarela din zona Perla din staţiunea Mamaia.

“Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au surprins în flagrant delict două persoane, în timp ce organizau jocuri clandestine. Aceştia au fost conduşi la sediul Poliţiei, stabilindu-se că este vorba despre doi bărbaţi, de 46, respectiv 56 de ani, din judeţul Galaţi, respectiv Dâmboviţa”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Cei doi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de organizarea de jocuri clandestine ale căror rezultate pot fi influenţate prin dixteritatea mânuitorului mijloacelor de joc în scopul obţinerii unor venituri, în formă continuată.

De asemenea, tot sâmbătă seara, poliţiştii din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au depistat, în flagrant delict, un alt bărbat, de 59 de ani, din judeţul Prahova, în timp ce organiza jocuri clandestine de noroc, pe promenadă, în spatele unui restaurant din staţiunea Mamaia. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO