DNA ancheteaza avocati care ar fi facut trafic de influenta in favoarea interlopilor. Ce legaturi aveau cu temutii "Camatari"

Ultima actualizare: 14-06-2015 06:49

Procurorii DNA au descins joi dimineata la mai multe adrese din Capitala si judetul Teleorman, intr-un caz de coruptie. In dosar sunt vizati avocati, insa apar si numele unor cunoscuti interlopi din Bucuresti: Sile si Nutu Camataru.

Primii suspecti au ajuns deja la Directia Nationala Anticoruptie. Este vorba despre intermediari din familia Udila - o cunoscuta familie de interlopi lautari din Capitala. Acestia sunt suspectati ca ar fi platit 40.000 de euro ca sa obtina eliberarea unuia dintre membrii familiei care a fost arestat preventiv, pentru acuzatii de camatarie.

In acest dosar au aparut si numele celor doi camatari, Sile si Nutu Camataru, despre care procurorii DNA spun ca ar fi platit 200.000 de euro pentru ca ei sa fie eliberati din arestul preventiv. Capul acestei afaceri este o avocata, Luiza Dragnea, despre care anchetatorii spun ca ar fi fost prinsa cerand si primind bani pentru a-si trafic influenta la nivelul judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti sau Curtea de Apel Bucuresti. Ea le promitea celor care dadeau banii ca ii va ajuta impreuna cu alti intermediari sa obtina solutii favorabile. De altfel, Luiza Dragnea a si fost prinsa in flagrant in timp ce primea bani, dar a fost lasata in libertate pentru ca a colaborat cu anchetatorii.

Ramane de vazut daca o parte din aceste sume fabuloase a ajuns si la judecatori, asa cum promiteau intermediarii sau pur si simplu doar se foloseau de numele lor pentru a lua banii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO