Directorul unei scoli din Moreni, acuzat de tatal unui copil de 6 ani ca l-ar fi lovit. Invatatoarea confirma incidentul

Ultima actualizare: 03-03-2017 07:50

Acuzatii grave il vizeaza pe directorul unei scoli din Moreni, judetul Dambovita.

Tatal unui elev in varsta de sase ani sustine ca micutul ar fi fost agresat de director, dupa cum i-a povestit invatatoare.

Parintele vrea sa sesizeze autoritatile, dar cadrul didactic vine cu o alta versiune a celor intamplate. Tatal copilului in varsta de sase ani, elev la o scoala din Moreni, judetul Dambovita, povesteste ca a fost chemat de invatatoare, care i-a spus ca micutul a plans neincetat aproape doua ore.

Gabriel Iosif, tatal elevului: "Am inteles ca directorul l-a tras de urechi si de gat. Cand a vazut copilul directorul, a inceput copilul sa planga si sa tremure."

Cel acuzat sustine insa altceva.

Gabriel Predoana, directorul Scolii nr.1 Moreni: "L-am oprit si l-am prins de umar si i-am spus sa nu mai alerge ca se poate impiedica. Invatatoarei i-am taiat vineri orele pentru ca nu s-a prezentat la serviciu. Cred ca e razbunare, lipseste mult de la scoala, nu-i supravegheaza pe copii."

Invatatoarea a refuzat sa fie filmata, dar spune ca isi face datoria si isi mentine acuzatiile. Ba mai mult, sustine ca nu este pentru prima oara cand directorul are un asemenea comportament.

Imediat cum a aflat de scandal, conducerea Inspectoratului Scolar Dambovita a solicitat o ancheta interna in acest caz. Atat directorul cat si invatatoarea vor fi nevoiti sa dea declaratii pentru a lamuri situatia.

Tatal copilului are de gand sa depuna o plangere la politie pentru ca vrea ca autoritatile sa cerceteze cazul si sa afle daca directorul este vinovat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO