Dezastrul provocat de un sofer baut, la Constanta. Trei masini au fost distruse, iar una a luat foc

Ultima actualizare: 06-01-2016 07:09
accident constanta

Trei masini au fost distruse, dintre care una a luat foc, in urma unui accident rutier produs, in noaptea de sambata spre duminica, in municipiul Constanta, de catre un sofer baut.

Potrivit Serviciului Politiei Rutiere (SPR) Constanta, conducatorul auto vinovat de producerea accidentului, un tanar de 27 de ani, avea o alcoolemie de 0,92 miligrame/litru, informeaza Agerpres.

In timp ce circula baut cu masina pe bulevardul Tomis, la intersectia cu strada Soveja, soferul a intrat in coliziune cu un autoturism in aceeasi directie de mers, pe banda a doua a carosabilului, care era oprit la culoarea rosie a semaforului. Ulterior, autovehiculul a fost proiectat pe prima banda de mers, a intrat intr-o alta masina condusa regulamentar si a luat foc.

"In urma coliziunii, primul autoturism a fost proiectat catre dreapta, unde a intrat in coliziune cu un alt autoturism, condus (...) in aceeasi directie de mers, pe banda nr. 1, care se afla oprit la culoarea rosie a semaforului electric aflat in functiune. In urma coliziunii primul autoturism a luat foc si a ars in totalitate", conform SPR.

In urma accidentului rutier s-au inregistrat pagube materiale, fara victime.
 

 

Accident acum in Constanta 2 masini implicate au luat foc...

Posted by Irimia Dan on Saturday, January 2, 2016
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO