Detalii din "relatia bolnavicioasa" a lui Gheorghe Nichita cu Adina Samson. Tanara ar fi ajuns la spital din cauza primarului

×
Codul embed a fost copiat

Parintii fostei iubite a primarului Gheorghe Nichita, Adina Samson, sustin povestea tinerei. Intre fata lor si edilul Iasiului a fost o relatie bolnavicioasa, spun ei, si tot ce isi doresc acum este ca Adina sa isi poata vedea linistita de viata.

Din cauza hartuirilor si amenintarilor, tanara s-a imbolnavit si a ajuns la spital.

Adina Samson povesteste ca relatia care a durat cativa ani, inca de pe vremea cand primarul Nichita era casatorit, a fost una complicata. Tanara de 33 de ani spune ca edilul era violent si gelos.

Reporter: De ce va lovea?

Adina Samson: Gelozie si faptul ca nu am vrut sa ii accept cererea in casatorie. M-a cerut de nenumarate ori. Pai de ce, cu asemenea persoana cum sa te casatoresti. Familia mea nu a fost niciodata de acord cu aceasta relatie, el stia acest lucru, au existat anumite discutii.

Citește și
primar Iasi
Dragoste cu sila, telenovela moldoveneasca la Primaria Iasi. Fosta iubita a lui Nichita: "M-a amenintat ca ma va distruge"
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Anul trecut, in toamna, Adina s-a hotarat sa rupa relatia cu primarul, care a inceput sa o ameninte.

"I-am spus ca vreau sa imi refac viata, vreau o familie, un copil si mi-a spus ca ma va distruge, ceea ce a si pus in practica. De Sfantul Gheorghe, la ziua lui, a spus ca daca ma voi intalni cu acea persoana ii va rupe picioarele", a mai spus Adina Samson.

Parintii ei, cu care fata locuieste, erau la curent cu amenintarile, dar si cu iesirile violente ale primarului indragostit nebuneste de fiica lor.

"Ea a vrut sa plece de anul trecut, din octombrie. La o societate, undeva, sa plece din Primarie. A doua zi i-a dat telefon nemernicul asta celui de acolo, la societate, si i-a zis sa n-o angajeze. Si i-a zis ei: "In Iasi nu ai ce cauta, nu te angajeaza nimeni!" Deci acolo nu s-a mai angajat. Era indragostit primarul doar. Era indragostit, are si inregistrari cum a chemat-o in birou si a si lovit-o", a spus tatal Adinei.

Inspaimantata si urmarita chiar de agenti de la politia locala, tanara a mers si la parchet si a depus plangere. O luna mai tarziu avea sa o retraga. Detaliile din dosarul procurorilor DNA, despre modul in care primarul folosea politia locala pentru a-si urmari iubita, sunt confirmate si de tatal ei.

"Erau astia de la circulatie, stateau aici la colt. Nu stiam de ce stau aici, la sens invers, stai ca prostul sa te vada soferii. Deci el a pus o masinarie intreaga in miscare", mai spune tatal tinerei.

Adina Samson povesteste ca din cauza relatiei tumultoase cu primarul Iasiului s-a imbolnavit.

"Eu am fost foarte mult internata si anul trecut si anul acesta, deoarece, din cauza stresului, am dezvoltat o boala autoimuna", a spus Adina.

Marti, Adina declara ca este hotarata sa dea in judecata politia locala, dar si pe primar. Insa tatal ei nu este de acord.

Vasile Samson: Balciul s-a incheiat, fara procese. Am inteles ca amandoi au gresit.

Reporter: De ce spuneti ca a fost vinovata?

Vasile Samson: Pentru ca s-a angajat intr-o relatie si a iesit prost treaba. I-am spus si ei dimineata. "Inchei tot balciul asta".

Cercetat sub control judiciar, Gheorghe Nichita a evitat si miercuri sa comenteze marturiile femeii de care s-a indragostit.

"Eu imi doresc foarte mult sa comentez si sa vorbesc, dar nu e aceeasi situatie ca la ceilalti oameni care sunt liberi liberi", a spus Gheorghe Nichita.

Vineri, primarul va afla daca se va intoarce dupa gratii.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Detalii despre cosmarul trait de Adina Samson din cauza primarului Nichita, povestite de parintii femeii:
Detalii despre cosmarul trait de Adina Samson din cauza primarului Nichita, povestite de parintii femeii: "E bolnav mintal"

Parintii Adinei Samson, angajata hartuita de catre primarul Gheorghe Nichita, dau amanunte tulburatoare despre abuzurile barbatului.

Dragoste cu sila, telenovela moldoveneasca la Primaria Iasi. Fosta iubita a lui Nichita:
Dragoste cu sila, telenovela moldoveneasca la Primaria Iasi. Fosta iubita a lui Nichita: "M-a amenintat ca ma va distruge"

Dezvaluiri incendiare la Iasi, facute de Adina Samson, fosta iubita a primarului, acuzat de procurorii DNA ca se folosea de politia locala ca de propriul serviciu de informatii.

Amanta spionata si primarul nu s-au intalnit luni la serviciu. Gheorghe Nichita si-a luat o zi de concediu dupa scandal
Amanta spionata si primarul nu s-au intalnit luni la serviciu. Gheorghe Nichita si-a luat o zi de concediu dupa scandal

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, nu a venit luni la serviciu si nu a facut nicio declaratie publica in scandalul in care este acuzat ca se folosea de Politia Locala pentru a-si spiona iubita.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.