Descoperirea făcută într-un TIR cu piese pentru frigidere. Paznicii au sunat la 112


Ultimul update: Vineri 08 Martie 2019 09:23
Data publicarii: Vineri 08 Martie 2019 07:50
Categorie: Stiri actuale

Un tânăr din Irak a fost descoperit în remorca unui TIR, la o fabrică de frigidere din Dâmbovița. Migrantul de 20 de ani s-ar fi ascuns în camionul cu marfa și ar fi vrut să ajungă în Germania.

Însă călătoria lui s-a încheiat la poliție după ce a fost găsit de agenții de pază. Șoferul care l-a transportat susține că nu știa de existența lui.

TIR-ul venise din Turcia şi urma să descarce mai multe componente la fabrica de frigidere din Găești, Dâmboviţa. Nu mică le-a fost mirarea agenţilor de pază când au deschis uşile remorcii şi au dat peste fugarul irakian în vârstă de 20 de ani.

Cetăţeanul irakian a fost descoperit înghesuit în remorca TIR-ului. Agenţii de pază ai fabricii din Găeşti au anunţat imediat poliţiştii. Aceştia l-au dus la secţie, unde l-au amprentat şi au încercat să afle de unde venea şi încotro se îndrepta.

La volanul TIR-ului se afla un cetăţean turc, care spune că nu ştia nimic despre existenţa bărbatului din remorcă. Alţi şoferi care veniseră cu marfa la fabrică îi confirmă variantă.

Autorităţile fac demersuri pentru că tânărul irakian să fie dus înapoi în ţara sa. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru trecere ilegală a frontierei de stat. Şoferul camionului este cercetat pentru trafic de migranţi. El a fost audiat şi a susţinut şi în fața poliţiştilor că habar nu a avut că l-a transportat pe cetăţeanul irakian. În acest caz, cercetările continuă pentru a se stabili dacă omul spune adevărul sau nu. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO