Descoperire uluitoare la frontiera României. Cine se ascundea sub un sac cu pufuleţi


Ultimul update: Sambata 01 Februarie 2020 14:44
Data publicarii: Sambata 01 Februarie 2020 14:37
Categorie: Stiri actuale

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au descoperit, ascunși în interiorul unei autoutilitare, cinci cetăţeni din India, care încercau să iasă ilegal din ţară.

După cum se vede în imaginile prezentate de Poliţia de Frontieră, cei cinci migranţi erau ascunşi printre bagaje, practic sub un sac uriaş cu pufuleţi. Tinerii din India stăteau legal în România, dar voiau să ajungă în vestul Europei.

 

Comunicatul Poliţiei de Frontieră

 

În data de 31.01.2020, în jurul orei 06.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul român M.B., în vârstă de 38 ani, conducând o autoutilitară marca Mercedes Benz, model Sprinter, înmatriculată în România.

În urma analizei de risc specifice, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea controlului amănunţit al mijlocului de transport. Astfel, în interiorul autoutilitarei au fost descoperite, în partea din faţă a compartimentului marfă, ascunse printre bagaje, cinci persoane de sex masculin.

Cu ocazia verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt cetățeni din India, cu vârste cuprinse între 19 şi 31 de ani, posesori ai unor permise de şedere pe teritoriul României. Aceştia au declarat că intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de migranți pentru şoferul autoutilitarei şi de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat față de cetăţenii afro-asiatici, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

Motivul pentru care 4 bărbaţi au fost arestaţi după ce au traversat România cu taxiul
Copil găsit ascuns în portbagajul unei mașini. Explicația mamei
Mii de pachete cu țigări de contrabandă, descoperite în Constanța. Valoarea lor e uriașă
VIDEO PROTVPLUS.RO