Declaratia ei poate decide soarta liderului MISA. Marturisirile fostei iubite a lui Bivolaru

Ultima actualizare: 31-05-2013 00:44

Un fotomodel portughez, de origine romana, a devenit personajul cheie in procesul in care Instanta Suprema trebuie sa decida daca il trimite dupa gratii pe Gregorian Bivolaru.

Fosta iubita a liderului MISA, tanara sustine ca Bivolaru s-a folosit de ea si a pacalit-o sa munceasca pentru el, in Japonia.

Fata este asteptata la Inalta Curte de Casatie, ca sa povesteasca in detaliu ce i s-a intamplat, in perioada in care era minora si indragostita pana peste cap de Bivolaru.

Agnes Arabela Marques are acum 26 de ani si s-a stabilit in Portugalia. Dar isi aduce aminte tot ce-a patimit din cauza lui Gregorian Bivolaru, acum mai bine de 10 ani.

Agnes a devenit unul dintre martorii importanti ai acuzarii in procesul in care liderul spiritual al Miscarii de Integrare Spirituala in Absolut este judecat pentru relatii sexuale cu minore, perversiune sexuala, dar si trafic de persoane.

Asta dupa ce procurorii au sustinut ca Bivolaru si miscarea condusa de el ar fi exploatat fete, pe care le trimiteau la munca in Japonia, iar banii castigati ajungeau in conturile MISA.

De ani buni, Bivolaru are o noua identitate: Magnus Aurollson. Si este azilant politic in Suedia. Judecatorii suedezi incearca sa il supuna unui interogatoriu care sa fie folosit in apararea lui, in procesul de la Bucuresti.

Urmatorul termen al procesului este fixat pentru saptamana viitoare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO