De pe jiltul de aur de la Palat, Mihai Stoica a citit mesajul scris in lacrimi de Becali in arest

06-06-2013 12:14


Pentru prima data de cand a fost incarcerat, Gigi Becali a transmis un mesaj public. Scrisoarea a fost citita de Mihai Stoica, cel care a ramas numarul unu la Steaua Bucuresti.

In comunicat, Gigi Becali declara:

"Am iesit definitiv si irevocabil din viata publica, asa ca va rog din inima sa-mi acordati un minim respect. Lasati-mi familia in pace. Nu ma mai haituti. Ii rog din suflet pe realizatorii de emisiuni sa nu mai comenteze despre mine. Am o pedepasa pe care vreau s-o execut asa cum trebuie.Imi pare rau ca a trebuit sa se termine asa relatia dintre mine si presa".


Gigi Becali i-a linistit pe fanii Stelei prin intermediul lui Mihai Stoica. De pe vestitul jilt de aur pe care Gigi Becali obisnuia sa stea la conferintele de presa, acesta a prezentat un mesaj despre care a spus ca finantatorul echipei l-a scris cu lacrimi in ochi in arest.

"Suporterii Stelei trebuie sa stea linistiti. Astazi au fost achitate drepturile salariale ale jucatorilor, Steaua nu sufera deloc in momentul de fata, nu avem deloc datorii. Vom efectua turneeele asa cum am anuntat pe site-ul oficial.

In cazul "Valiza" a fost condamnat Gigi Becali, nu Steaua. Banii nu erau ai Stelei, ci ai lui Gigi Becali" a spus managerul echipei in cadrul unei conferinte de presa.

"Cat timp nu exista o motivare a instantei nu cred ca UEFA se poate sesiza. Acum nu exista o motivare, ci doar o decizie a instantei. Nu se poate face o comparatie cu Fenerbahce pentru ca in acel caz a fost coruptie dovedita, au fost jucatori implicati, au fost meciuri trucate", a spus Stoica.

Oficialul stelist a mai explicat ca fapta penala nu s-a extins si la persoana juridica FC Steaua si ca decizia ICCJ il priveste doar pe finantatorul Gigi Becali.

In ultimele zile mai multe persoane din fotbal s-au exprimat in ceea ce priveste o posibila decizie a UEFA de excludere a FC Steaua din Liga Campionilor. Directorul administratiei de licentiere din cadrul FRF, Viorel Duru, a declarat, miercuri, agentiei MEDIAFAX, ca, in opinia sa, Steaua poate fi exclusa din Liga Campionilor de UEFA, in urma condamnarii definitive a finantatorului clubului, Gigi Becali, in dosarul "Valiza".

De asemenea, conform unei inregistrari cu camera ascunsa difuzata de postul RTV, si secretarul general al FRF, Adalbert Kassai, este de parere ca Steaua risca pana la cinci ani de suspendare din cupele europene.

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca UEFA nu a trimis deocamdata niciun document oficial in ceea ce priveste participarea echipei Steaua in Liga Campionilor, precizand ca, in plan intern, LPF este institutia care poate lua o decizie in acest sens. "Pe plan intern interesati-va la liga, ei sunt cei care se ocupa. Pe plan international, pana la ora asta nu am primit niciun demers de la UEFA, nu stiu ce se se va intampla", a afirmat Sandu.

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Valentin Alexandru, a declarat, miercuri, agentiei MEDIAFAX, ca membrii comisiilor LPF vor redeschide cazul "Valiza", in urma sentintei definitive a ICCJ in acest dosar.

VIDEO PROTVPLUS.RO