Daca nu ti-ai pus cauciucurile de iarna, de astazi doar vremea te mai poate scapa de amenda

Dată publicare: 31-10-2011 18:34
Dată actualizare: 30-10-2012 11:24


Agitatie mare in toate service-urile din tara, de parca s-ar fi dat ceva fara bani. In realitate, foarte multi soferi si-au adus aminte brusc ca daca de marti ninge, iar politistii ii prind fara caucicuri pe drumurile publice, ii pot amenda.

Usor speriati, oamenii au incercat sa respecte legea, chiar daca unii au cerut ajutor in garaje gasite in neregula de inspectorii ANPC.

In Bucuresti, teama de amenzi i-a determinat pe multi sa faca un drum pana la service. Aceeasi situatie si la Iasi. Contestata de soferi, legea le aduce incasari incredibile patronilor de vulcanizari.

La Cluj, multi bani au facut si cei care au vandut cauciucuri second-hand. In febra schimbarii anvelopelor s-au implicat si inspectorii ANPC. Inspectorii le atrag atentia soferilor ca un schimb de roti intr-un service neautorizat pune sub semnul intrebarii siguranta masinii.

Autoritatile va sfatuiesc sa nu acceptati sub nicio forma ca pe anvelopele de vara sa va fie lipite abtibilduri cu literele M si S. Va furati caciula si va puneti viata in pericol.

 

 

Tags: legi, cauciucuri,


VIDEO PROTVPLUS.RO