Cum şi-a prins tânăra din Constanţa capul în sistemul de decapotare a maşinii. A cui ar fi vina

Ultima actualizare: 20-06-2020 19:19

Accident sinistru în această dimineață, în Constanța. Atenție, urmează imagini și detalii care vă pot afecta emoțional.

Un bărbat aflat la volanul unei mașini decapotabile, însoțit de trei tinere, a oprit după ce una dintre ele a constatat că îi lipsește portofelul.

În timp ce îl căuta, pasagera aflată în față a acționat sistemul de decapotare al mașinii și i-a prins capul, spre groaza celorlalți. Victima se află acum la spital în comă.

Cei patru, după o noaptea de distracție în Vama Veche

 

Cei patru tineri, toți din Constanta, veneau de la Vama Veche, după o noapte de distracție, când una dintre femei a remarcat că îi lipsește portofelul. În timp ce îl caută printre scaune, s-a produs tragedia.

Cristina Vasile, purtător de cuvânt Inspectoratul de Poliție Județean Constanța: "În această dimineață, polițiștii secției 4 au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 32 de ani și-ar fi prins capul în hayon și șistul de decapotare a autoturismului. Din primele cercetări polițiștii au stabilit că femeia se afla pe bancheta din spate."

Scena tragediei a fost filmată la câteva minute după accident de un șofer care trecea prin zonă.

Butonul ar fi fost activat de pasagera din dreapta șoferului, după ce tânără de 32 de ani s-a plâns că nu are suficientă lumina pentru a-și caută portofelul.

Primul ajutor, acordat de mai mulți trecători

 

Primul ajutor a fost acordat de câțiva trecători, care au scos victima din capcana sinistră. Tânăra a fost dusă apoi de ambulanță la Spitalul Județean Constanța, unde a fost internată la terapie intensivă, în comă.

Claudia Tătărici, purtător de cuvânt Serviciul de Ambulanță Județean Constanța: ”Prezenta un traumatism cranian și un traumatism toracic."

Mecanicii auto de profesie atrag atenția că mașinile cabrio vechi pot fi extrem de periculoase.

Nicușor Grăjdan, mecanic auto: "Unele mașini au acest șist de protecție, adică atunci când prind un obstacol se opresc. Altele nu au, adică cele mai vechi. Trebuie să aibă un senzor de presiune pe instalația hidraulică care detectează atunci când crește presiunea și să se oprească. Toate mașinile cu decapotare functionează doar atunci când ținem apăsat pe buton. când iei mâna de pe buton nu mai funcționează."

Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO