Cum se vede radarul, din masina Politiei. VIDEO cu patru "zmei" ai soselelor

Dată publicare: 24-10-2011 21:46
Dată actualizare: 02-11-2012 05:36


Politia Romana a publicat mai multe secvente din actiunile recente. Astfel putem vedea cum circula unii soferi pe Autostrada Soarelui. Unul dintre ei depaseste chiar 205 Km/h.

Weekendul trecut (22-23 octombrie), politistii din Alba, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Caras-Severin, Covasna, Harghita, Ilfov, Mehedinti, Mures, Neamt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Tulcea si Vaslui si municipiului Bucuresti au iesit in strada cu aparatele radar.

Rezultatul actiunii lor: 5.384 de contraventii privind nerespectarea normelor la regimul legal de viteza pe drumurile publice.

De asemenea, au fost retinute 116 permise de conducere in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce, pentru depasirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv si pentru categoria din care face parte autovehiculul condus.

Una dintre cele mai mari valori de viteza a fost constatata pe Autostrada A2, Bucuresti - Cernavoda, in ziua de 22 octombrie a.c., ora 12.44, cand un autoturism a fost inregistrat circuland cu viteza de 206 km/h. Conducatorul autovehiculului a fost sanctionat cu amenda contraventionala si cu suspendarea permisului pentru o perioada de 90 zile.

Tags: viteza, radar, politie,


VIDEO PROTVPLUS.RO