(P) Cum poți să plătești cu 30% mai puțin în locurile preferate din București

iSave

Te-ai gândit cum ar fi să ieși în locurile tale preferate din București, să te bucuri de momente de răsfăț la salon, să te distrezi cu prietenii la o sesiune de karting sau să îți planifici vizitele medicale și să beneficiezi de reduceri substanțiale?

Acum poți face asta, simplu și rapid, direct din telefonul mobil.

Descarcă aplicația iSave din App Store sau Playstore și poți beneficia de reduceri importante la peste 250 de localuri și servicii din București și Ilfov, fie că vorbim de restaurante, pub-uri, saloane de înfrumusețare, săli de fitness, clinici medicale, activități de tip lasertag, karting, squash, escape rooms sau saloane de tatuaje.

Cu ajutorul aplicației iSave, poți beneficia, în medie, de reduceri de 30% față de prețurile de listă. Astfel, la o notă de plată, pentru tine și încă o persoană, în valoare de 150 RON, emisă într-un restaurant partener, poți economisi 37 de RON. Dacă optezi pentru o sesiune de vopsit și coafat la unul dintre partenerii iSave, la o sumă totală de 300 RON, poți economisi minimum 75 RON.

De altfel, până la data de 20 August 2021, iSave va încărca portofelele tuturor noilor abonați cu 30 de RON pentru a putea testa pe deplin aplicația și avantajele acesteia.

Citește și
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Tot ce trebuie sa faci pentru a primi acest bonus este sa te abonezi la prima luna gratuita, selectand unul dintre cele 2 abonamente disponibile.

Pe lângă toți cei 250 de parteneri deja disponibili în cadrul aplicației, printre care se numără Trattoria il Calcio, Nikos Greek Taverna, Rouge Nail Bar, Terapie Pentru Mișcare, Museum of Senses, Vmax Karting, The Harp, Qmarttinez, DentalAria, Dentics Team și Grand Café VanGogh, în curând vei putea găsi o locație din orice domeniu ai avea nevoie, întrucât aplicația va oferi reduceri și în categoriile de mobilier, servicii auto, retail și multe altele.

Cum funcționează aplicația iSave?

Pașii pentru a beneficia de reducerile de până la câteva sute de lei la locurile tale preferat din București sunt simpli:


1. Descarcă aplicația iSave din AppStore sau Google Play
2. Alege una dintre cele două variante de abonament: 25 RON lunar sau 120 RON pentru 6 luni. Costul abonamentului lunar poate fi amortizat la o singură ieșire în oraș. Indiferent de abonamentul ales, prima lună de utilizare a aplicației este gratuită, cu posibilitatea de a anula oricând în această perioadă de test, fără costuri.
3. Acum poți merge în orice locație parteneră pentru a beneficia de serviciile dorite. Este necesar să faci top-up în portofelul din aplicație cu o sumă care să acopere produsele/serviciile pe care le folosești, iar la final menționezi faptul că dorești să plătești prin iSave, scanezi codul QR din locație și introduci suma de plată totală la care, în mod automat, este aplicată reducerea oferită de către partener.

Plata se va face doar prin aplicatia iSave și bonul fiscal va fi oferit de către locația parteneră cu suma plătită prin aplicație.
Simplu, nu?

Descarcă aplicația, abonează-te și primesti 30 RON automat în portofelul iSave

Pe cei atenți cu cheltuielile lor, iSave îi răsplătește. Dacă descarci aplicația iSave și te abonezi la prima lună gratuită, selectând unul dintre cele 2 abonamente disponibile, iSave îți va încărca portofelul automat cu un bonus de 30 RON pentru a putea testa aplicația.

Campania este disponibilă până pe 20 August 2021.
Tu ce mai aștepți? Scanează și Economisește!

 

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Lansarea noului Lexus LBX
(P) Lansarea noului Lexus LBX

Lansăm în România un model revoluționar marca Lexus. Noul LBX este un crossover compact, care redefinește standardele în clasa sa, oferind un echilibru perfect între exigențele vieții urbane și aventura în natură.

(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină
(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină

Acest eveniment de prestigiu își propune să reunească profesioniști medicali din întreaga țară în cadrul unor sesiuni științifice de excepție și dezbateri de ultimă oră în domeniul medical privat.

(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara
(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara

Altex, liderul pieței electro-IT din România, dă startul evenimentului devenit tradiție, Black Friday de Primavara, care începe joi, 18 aprilie.

Recomandări
Israelul a atacat Iranul. Presa iraniană anunță că „nu au fost raportate daune sau explozii la scară largă”
Israelul a atacat Iranul. Presa iraniană anunță că „nu au fost raportate daune sau explozii la scară largă”

Israelul a lansat joi noapte un atac asupra Iranului, după acțiunea din weekend asupra teritoriului său. Explozii puternice s-au auzit în centrul țării, în orașul Isfahan, în apropierea unei baze militare.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline
SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline

SUA au pus capăt joi speranţei firave a palestinienilor de a deveni membri cu drepturi depline la ONU, impunând, în mod deloc surprinzător, un veto în Consiliul de Securitate cererii palestiniene, criticată de Israel.