Cum au fost găsiți tinerii care au evadat din centrul de reeducare din Timiș

Ultima actualizare: 29-08-2019 13:49

Cei doi tineri care au evadat dintr-un centru de reeducare din judeţul Timiş au fost prinşi la sute de kilometri depărtare, în Olt.

Ei au fost căutaţi 24 de ore peste tot. Erau închişi pentru furt calificat şi tainure, iar acum pedeapsa lor s-ar putea majora.

Tinerii au străbătut toată această distanţă cu o maşină. Miercuri seară, în jurul orei opt, au abandonat autoturismul pe un câmp din judeţul Olt. La scurt timp după acest moment, au fost capturaţi de echipajele de poliţişti şi jandarmi mobilizate în zonă. Nu au dat deocamdată prea multe detalii despre planul lor.

Ei au dispărut din centrul de reeducare din Buziaş marţi seara, după ce au sărit gardul care împrejmuieşte unitatea. de atunci au fost căutaţi peste tot, iar fotografiile lor au fost făcute publice. Ei au fost deja predaţi celor de la centrul de reeducare şi urmează să se decidă cu cât va fi prelungită pedeapsa lor.

Este în desfăşurare şi anchetă de la Buziaş care trebuie să lămurească dacă este cineva vinovat pentru evadarea celor doi.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO