Un chestor din cazul Cioaca: "Elodia apare ca iesita din tara in fisa de urmarire"

Dată publicare: 21-10-2013 07:32
Dată actualizare: 24-10-2013 06:52


elodia

Noi imagini publicate de ziarul Ring prezinta cum arata Elodia Ghinescu cu o saptamana inainte de disparitie

Potrivit unui nou document produs de politie si care dateaza de la sfarsitul lunii septembrie 2013, au aparut noi detalii in dosarul "Cioaca-Elodia".

Totodata Chestorul Vasile Viorel care s-a ocupat de acest caz a spus pentru Ziarul Ring ca in fisa de persoana urmarita international, Elodia Ghinescu a figurat/figureaza ca "iesita din tara".

Conform rechizitoriului, Elodia a fost urmarita/cautata international in 190 de tari timp de cinci ani. Numai ca poza cautatei/urmaritei Elodia era una de buletin/pasaport care nu seamana aproape deloc cu Elodia din perioada disparitiei. Pozele publicate de sursa citata sunt realizate in Dubai, in perioada 18-26 august 2007.

Cristian Cioaca a fost condamnat de Tribunalul Arges, pe 2 iulie, la 21 de ani de inchisoare pentru omor calificat si la doi ani de inchisoare pentru profanare de morminte, urmand sa execute 22 de ani de detentie, iar sentinta instantei de fond a fost atacata cu apel de toate partile implicate, respectiv de inculpat, de mama si fratele Elodiei Ghinescu, in calitate de parti civile in dosar si de procurori.

Citeste mai multe pe www.ziarulring.ro
 

Sursa:


VIDEO PROTVPLUS.RO