Cum a fost dat de gol un traficant de canabis din Bucuresti. Barbatul avea cultura intr-un apartament din Sectorul 2

Dată publicare: 20-03-2017 09:29
Dată actualizare: 23-03-2017 00:09


canabis

 Un tanar de 27 de ani a inchiriat un apartament in Sectorul 2 al Capitalei pentru a cultiva mai multe plante de canabis, insa a fost prins dupa cateva luni.

 Sebastian Niculae parea ca si-a luat toate masurile de precautie pentru a nu fi prins de Politie: si-a etanseizat usa de la intrare si a achizitionat inclusiv un dispozitiv de etanseizare a mirosului emanat de plante. I-a scapat totusi ceva. Consumul foarte mare de curent electric a pus pe ganduri autoritatile care au descins in apartamentul inchiriat pentru a vedea ce se intampla acolo, relateaza adevarul.ro.

Barbatul a cumparat diverse sisteme de irigare, iluminare si climatizare, din cauza carora apartamentul pe care traficantul l-a inchiriat ajunsese sa inregistreze si de 130 de ori mai mult consum de energie electrica fata de media celorlalte locuinte. Oamenii legii au verificat intr-o prima faza contorul de curent electric si au observat ca la apartament a fost un consum de 96 kilowati in 5 zile. Politistii au continuat verificarea contorului si au notat ca pentru o perioada de 28 zile apartamentul a cosumat 683 kilowati.

"Valoarea ridicata a consumului nu poate fi justificata de instalatiile si obiectele de uz casnic utilizate in mod obisnuit intr-un imobil cu destinatia de locuinta", a fost concluzia politistilor. De aceea, oamenii legii i-au sesizat pe procurorii DIICOT, care au trecut la monitorizarea lui Sebastian Niculae. Discutiile telefonice au scos la iveala cu ce se ocupa de fapt tanarul.

Canabisul ar fi fost comercializat in orasul Ploiesti, acolo unde locuia de fapt Sebastian Niculae. Apartamentul din Bucuresti era folosit doar pentru cresterea plantelor.

Sursa: Adevarul

Tags: canabis, bucuresti,


VIDEO PROTVPLUS.RO