Cu ce e infundata canalizarea Bucurestiului. Apa Nova a gasit covoare, linoleum si cauciucuri

Ultima actualizare: 14-10-2012 03:52
canalizare

Responsabilii Apa Nova au gasit in reteaua de canalizare a Bucurestiului obiecte dintre cele mai neobisnuite, de la cauciucuri, pana la covoare, ce impiedica scurgerea normala a apei, potrivit directorul general adjunct al companiei, Epsica Chiru.

Directorul general adjunct al Apa Nova, Epsica Chiru, recomanda populatiei sa nu mai blocheze canalizarea Capitalei. El precizeaza ca s-au gasit in reteaua de canalizare a orasului, de la cauciucuri, pana la covoare.

"Vin de la statia de epurare a orasului. Imi aratau colegii de acolo cateva urme de la ultima ploaie. De unul dintre pilonii descarcatorului de ape mari pe care l-am construit acolo era prins un covor, iar de celalalt era prinsa o bucata mare de linoleum si incolacita pe acest pilon al descarcatorului de ape mari", a declarat, Epsica Chiru, la emisiunea Planeta Verde, de la RFI.

Mai nou, a spus sursa citata, la unul dintre incidentele de ploaie, o treime din suprafata gratarelor de la descarcatorul de ape mari era acoperita cu o folie care fusese utilizata la zugravit.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO