"N-am vazut asa ceva niciodata". Ce spun oamenii pe care viitura i-a luat direct din restaurant

Ultima actualizare: 23-10-2012 10:42

Ploile torentiale, cazute in ultimele 24 de ore, au adus jalea in mai multe locuri. Viiturile i-au luat pe oameni direct din paturi, ori i-au facut sa fuga din restaurantele inundate.

 

Suvoaie negre au muscat pamantul si n-au iertat nimic in comuna Banca din Vaslui. Dupa o jumatate de ora de ploaie torentiala peste localitate s-au napustit viituri nemaivazute in zona.

Oamenii s-au trezit luati de viitura din paturi. Multi localnici de-abia au apucat sa se salveze pe ei. Animalele le-au murit inecate.

In Batca Doamnei, judetul Neamt, singurul drum de acces s-a surpat si zeci de gospodarii sunt izolate.

La Vatra Dornei o ploaie torentiala a acoperit orasul cu un namol gros de cateva degete. Clientii unui restaurant aflat la demisol au simtit cum valuri de apa le trec peste picioare, in timpul mesei.

In judetul Timis, o femeie de 64 de ani a ajuns la spital dupa ce acoperisul casei sale, imbibat de apa, s-a prabusit peste ea. Chiar cand se pornise vijelia, femeia s-a urcat in pod, pentru a incerca sa mai astupe crapaturile prin care intra ploaia.

Codul galben de ploi torentiale, vant puternic si grindina este valabil pana maine dimineata la ora 6 in 27 de judete plus Capitala.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO