Copilul lui Carmen Bejan a murit la nastere. A venit pe lume fara maini si a supravietuit doar o ora

Ultima actualizare: 25-10-2012 07:44

Potrivit unor surse medicale, bebelusul, care a fost nascut prin cezariana, a venit pe lume fara maini. Fetita cantarea aproximativ doua kilograme si a supravietuit doar o ora.

Sarcina era in cea de-a 39-a saptamana. Fetita avea plamanii insuficient dezvoltati si malformatii cardiace.

Carmen Bejan, studenta din Timisoara condamnata la inchisoare pentru uciderea unui barbat, a nascut noaptea trecuta la Spitalul Universitar din Capitala. Din nefericire, copilul nu a supravietuit.

Bebelusul, o fetita, a venit pe lume cu multiple malformatii.

Carmen Bejan fusese transferata la unitatea medicala din Bucuresti de la pentenciarul din Arad, unde isi ispaseste pedeapsa pentru crima.

Ea a nascut la scurt timp dupa ce a fost adusa la spital.

Carmen Bejan s-a casatorit, in 11 aprilie, in Penitenciarul Arad, cu fostul detinut Claudiu Satran, tatal copilului.

In 9 aprilie, instanta respinsese definitiv solicitarea acesteia de a naste in libertate si de a-si ingriji copilul pe o perioada de un an.

Potrivit unor surse din Penitenciarul de Maxima Siguranta Arad, Carmen Bejan a avut doua intalniri intime cu un alt detinut, Claudiu Satran, care avea o condamnare pentru trafic de droguri.

Sursele afirmau ca relatia dintre cei doi ar fi pornit la insistentele barbatului, in varsta de 35 de ani, care i-ar fi trimis fostei studente la Medicina mai multe scrisori.

Intr-una dintre scrisori, detinutul i-ar fi propus tinerei sa ramana insarcinata cu el, pentru ca astfel ar putea obtine o intrerupere a pedepsei pentru a naste in libertate.

Carmen Bejan ar fi acceptat in cele din urma si a solicitat conducerii penitenciarului dreptul la intalniri intime, prima consumandu-se in luna august 2011, cand ar fi ramas gravida.

Tatal copilului, Claudiu Satran, a fost eliberat conditionat, in 27 martie, dupa ce instanta Judecatoriei Arad a decis ca acesta a indeplinit toate conditiile legale.

El a executat aproximativ zece ani din pedeapsa de 15 ani de detentie pentru trafic international de droguri si consum de droguri.

Atunci, Claudiu Satran declara ca se va casatori cu Carmen Bejan si ca va creste el copilul care se va naste, fiind vorba de o fetita pe care cuplul o va numi Alisa Carmen.

In vara anului 2009, cadavrul transat al unui barbat a fost gasit intr-o masina aflata in fata unui camin studentesc din Timisoara.

Sergiu Florea si Carmen Bejan, pe atunci in varsta de 20 de ani, si studenti la Universitatea de Medicina din Timisoara, au fost arestati in 2 august 2009.

Sergiu Florea si Carmen Bejan au fost trimisi in judecata, in luna noiembrie 2009, pentru omor deosebit de grav si profanare de morminte, ultima incadrare facand referire la faptul ca cei doi l-au transat pe barbatul pe care l-au ucis.

In iunie 2011, instanta suprema i-a condamnat definitiv pe Carmen Bejan si Sergiu Florea la 20 de ani de inchisoare cu executare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO