Copil de un an muscat de cap de un caine violent. Medicii fac eforturi sa-i salveze viata


Ultimul update: Duminica 04 Noiembrie 2012 20:39
Data publicarii: Luni 27 August 2012 07:00
Categorie: Stiri actuale

Nenorocirea a lovit pe neasteptate o familie din Oravita, judetul Caras-Severin. Copilul sotilor, de numai un an si doua luni, se zbate intre viata si moarte, dupa ce cainele bunicilor l-a muscat de cap.

Baietelul a fost dus mai intai la spitalul din Resita, insa medicii de aici, cand au vazut cat de grava este rana, l-au trimis la Timisoara cu elcopterul SMURD.

Neurochirurgii de la spitalul judetean l-au operat duminica noapte, insa, din pacate, starea lui este extrem de grava.

Medicii au dus o lupta contra-cronometru din momentul in care l-au preluat pe copil si pana cand au ajuns cu el la Spitalul Judetean din Timisoara. Au incercat sa il stabilizeze pe timpul transportului cu elicopterul, temandu-se ca il pot pierde in orice clipa.

La spital au ajuns si parintii copilului care sunt in stare de soc si nu inteleg cum s-a putut intampla asa ceva. Intre timp, politistii din Caras-Severin au deschis o ancheta.

Cand a ajuns la Spitalul Judetean din Timisoara, copilul era deja in coma. Pentru ca fiecare secunda putea face diferenta dintre viata si moarte, medicii au decis sa intre direct in sala de operatie.

 

Imediat dupa ce a fost scos de acolo, a fost dus la terapie intensiva unde la aceasta starea lui continua sa fie extrem de grava. El este intubat si tinut in permanenta sub supraveghere.

Intre timp si politistii au deschis o ancheta. Ei ii vor chestiona, atat pe parinti, cat si pe bunici, ca sa afle in ce conditii s-a napustit cainele asupra copilului si daca este cineva vinovat.

VIDEO PROTVPLUS.RO