Copil de un an, mort după ce s-a înecat cu o bomboană. Familia a atacat echipajul SMURD chemat să intervină

Ultima actualizare: 27-07-2021 15:19
SMURD

Familia unui copil de un an care s-a înecat cu o bomboană și a murit a atacat echipajul SMURD chemat să intervină, în comuna bihoreană Derna. Polițiștii au deschis dosar penal.

Rudele copilului și-a vărsat nervii pe echipajul de intervenție - l-au lovit pe șofer și au distrus ambulanța.

„În data de 24 iulie, în jurul orei 20:45, în dispecerat a fost primit un apel prin 112, cu privire la un copil de un an care s-a înecat cu o bomboană în comuna Derna. La locul evenimentului a fost mobilizat echipajul de pompieri paramedici din cadrul Detașamentului de pompieri Marghita. La sosirea la adresa indicată, echipajul a fost agresat verbal și fizic iar ambulanța SMURD a fost vandalizată de către persoanele aparținătoare. Conducătorul ambulanței a suferit contuzii în zona capului și în zona abdomenului, iar ceilalți membri ai echipajului au fost agresați doar verbal”, a declarat maiorul ISU Crișana, Camelia Roșca, pentru Bihon.ro.

Potrivit maiorului Roșca membrii echipajului SMURD nu au suferit răni grave, nefiind impus transportul acestora la spital pentru îngrijiri medicale.

„În urma evaluării preliminare, copilul a fost preluat în stop cardio-respirator și transportat într-o altă localitate la întâlnire cu echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Oradea (fiind efectuate manevre de resuscitare pe mașină -n.r). Din nefericire, în pofida manevrelor de resuscitare efectuate, copilul a fost declarat decedat în jurul orei 22:20″, a mai precizat maiorul Roșca.

Familia copilului s-a ales cu dosar penal pentru ultraj și distrugere.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO