Un copil de 8 ani din Cluj a dispărut după ce a plecat în vacanţă cu tatăl său

Dată publicare: 27-07-2020 16:19
Dată actualizare: 28-07-2020 08:40


Mama unui băiețel de opt ani din Cluj-Napoca cere ajutor pentru a-și găsi copilul. Băiatul a fost plecat în vacanță în Ungaria, împreună cu tatăl sau, fostul soț al femeii.

De la întoarcea în țară, aceasta din urmă nu a reușit să-l recupereze pe cel mic. Mai mult, spune că bărbatul i-a trântit telefonul în nas acum două zile și nu mai poate fi contactat.

Mama copilului: „Îmi e frică pentru copilul meu, este în pericol, s-ar putea... Nici nu veau să mă gândesc la cel mai rău scenariu - să nu mai fie nici el în viață, nici fostul meu soț.”

Cei doi soți sunt despărțiți de un an de zile, dar împart custodia copilului. Mama a început să își facă griji odată cu revenirea din vacanța petrecută de băiețel alături de tată. S-au întors din Ungaria, dar de atunci nu a mai putut lua legătura cu ei.

Mama copilului: „Cam de trei săptămâni au fost plecați din țară. S-au întors joi. Joi i-am transmis la copil și la fostul soț că atunci urmează sâmbăta să preiau copilul. Sâmbăta dimineața când i-am sunat...Îmi dădeau de sâmbătă dimineață până sâmbăta seară, ba că sunt în Cheile Turzii, ba că nu sunt încă acasă, ba că se opresc să mănânce. Tot încercam să dau de ei, să vin eu după ei, nu că îl aduce el. Ultimul apel făcut la ora 22:18 a urlat în telefon că am întârziat, e prea tărziu.”

Au fost ultimele cuvinte pe care le-a auzit de la bărbat. Pe 25 iulie, seara, așadar. În Florești, acolo unde stă omul, vecinii nu știu nimic de soarta lui.

Vecinul tatălui: „L-am văzut și inaite de pandemie și în panedmie l-am văzut.”

Mama a alertat poliția.

Beatrice Milonean, purtător de cuvânt IPJ Cluj-Napoca: „Din informațiile furnizate de către femeie, minorul s-ar afla împreună cu tatăl sau. De asemenea, nici tatăl băiatului nu a mai putut fi contactat din data de 25 iulie.”

Băiatul are o înălțime de 1,50 și 43 de kilograme. Este șaten, cu ochi căprui și fața rotundă. Cei care i-au văzut sau au informații cu privire la el și la tată sunt rugați să sune la 112.


VIDEO PROTVPLUS.RO