Copiii unor persoane importante din Pitești au fost prinși cu droguri

11-02-2021 12:48


Este anchetă de proporții în Pitești, după ce copiii unor persoane importante au fost prinși cu droguri, în centrul orașului. Totul a plecat de la o ceartă banlă, într-o parcare.

Agenții de ordine i-au speriat pe cei implicați, iar înainte de a fugi aceștia au aruncat un rucsac în care se aflau pastile de ecstasy și cannabis.

Poliţiştii au urmărit maşina suspectă, iar când au reuşit să o blocheze în trafic, tinerii au aruncat alte plicuri cu substanţe interzise, ca să nu fie găsite asupra lor.

Agenţii au chemat Brigada Antidrog, iar cei 5 ocupanţi ai autoturismului - 3 băieţi şi două fete - au fost duşi la audieri. Poliţiştii de la combaterea criminalităţii organizate şi un procuror DIICOT au preluat cazul şi au întocmit un dosar penal privind prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri.

Ei au decis să-i reţină pentru 24 de ore pe cei trei tineri - doi de 18 ani şi unul de 31 de ani. Tot trei este și numărul copiilor unor persoane cu funcții importante, binecunoscute în județul Argeș.

Tags: pitesti, droguri,