Poza cu un consilier local din Suceava ce simuleaza o executie in stilul ISIS, pe Facebook. PNL vrea sa-l excluda din partid


Ultimul update: Duminica 24 Iulie 2016 07:39
Data publicarii: Joi 21 Iulie 2016 16:25
Categorie: Stiri actuale

Partidul National Liberal a transmis, joi, prin intermediul unui comunicat de presa, ca "se delimiteaza de comportamentul manifestat de consilierul PNL Mihai-Bogdan Bicsi", in urma unor fotografii ofensatoare postate pe Facebook.

Organizatia judeteana a propus excluderea acestuia din partid.

"Partidul National Liberal se delimiteaza de comportamentul manifestat de consilierul PNL Mihai-Bogdan Bicsi in urma unor fotografii ofensatoare postate pe o retea de socializare. Conducerea Organizatiei PNL Suceava a propus forurilor statutare excluderea acestuia din Partidul National Liberal. Propunerea de excludere urmeaza sa fie validata in urmatoarea sedinta a filialei", a transmis Departamentul de comunicare al PNL.

"PNL dezaproba ferm astfel de comportamente si atitudini”, mai spus liberalii.

Mihai Bogdan Bicsi, consilier PNL in cadrul Consiliului Local Suceava, a fost fotografiat in timp ce tinea in mana o drujba indreptata spre capul unei persoane imbracata in portocaliu, care se afla in genunchi, legata cu o funie si cu capul asezat pe un bustean, imagine asemanatoare cu executiile teroristilor ISIS.

Fotografia a fost publicata pe Facebook si avea la descriere ”Terorist ISIS capturat la Voronet”. Fotografia a adunat aproape 100 de like-uri, dar si zeci de comentarii. ”De rasul lumii. Cum poti sa faci asemenea poze? Cu asta nu este de glumit”, a scris o persoana la fotografie.

Consilierul local liberal apare, intr-o alta fotografie, tinand in mana o secera si un ciocan, un simbol folosit pentru reprezentarea comunismului si al partidelor comuniste.

Fotografia a fost facuta miercuri seara, in timpul unei petreceri de Sfantul Ilie organizata la Voronet.

Reprezentantii IPJ Suceava au transmis ca gestul este tratat ca o gluma si nu este supus vreunei sanctiuni.

VIDEO PROTVPLUS.RO