Ce solutie au gasit autoritatile pentru a scapa de taximetristii care isi insala clientii pe Otopeni


Ultimul update: Vineri 03 Mai 2013 07:05
Data publicarii: Marti 30 Aprilie 2013 20:36
Categorie: Stiri actuale

Cea mai mare poarta aeriana a tarii va scapa in sfarsit de taximetristii dubiosi, care ne fac de ras in fata lumii, prin felul in care ani la rand si-au pacalit clientii.

Cei din conducerea Aeroportului Otopeni sustin ca au gasit solutia. Au instalat doua aparate care ii ajuta pe pasageri sa isi cheme singuri o masina in doar doua minute. In plus, toti soferii de taximetre care incalca legea vor fi introdusi intr-o baza de date si li se va interzice accesul in terminalul sosiri.

Taxiurile pot fi comandate din trei click-uri de la noile aparate cu touch screen. Exista, insa, o problema: acestea nu au un buton de anulare a comenzii, ceea ce a creat deja confuzii.

Aparatele stiu patru limbi.

Daca cele doua aparate cu touch screen nu vor reusi sa-i alunge pe pirati, de acest lucru se vor ocupa politistii. Taximetristii care vor incalca legea vor fi introdusi intr-o baza speciala si nu vor avea acces pe aeroportul din Otopeni."

Cum cei care pacalesc clientii nu se tem de amenzi, unii dintre ei acumuland pana acum pana la 40 de mii de euro, autoritatile sunt decise pur si simplu sa-i evacueze de pe aeroport.
 

ZF.ro: Pasagerii de pe Aeroportul Otopeni vor avea acces oficial la taxiurile cu tarif normal
Ministerul Transporturilor va elimina monopolul firmelor de taxi de pe Aeroportul Otopeni
Taximetristii de pe Otopeni, nemultumiti de raziile politistilor:
VIDEO PROTVPLUS.RO