Conducea cu viteza mare pe un drum, fara centura de siguranta. Ce s-a intamplat dupa ce "cineva i-a facut semn cu farurile"

Ultima actualizare: 14-06-2015 06:49

Viata s-a oprit brutal pentru un tanar de 22 de ani din Mures. Martorii povestesc ca baiatul gonea cu masina pe drum, iar intr-o curba automobilul s-a rostogolit de mai multe ori si a ajuns intr-un sant.

Tanarul nu purta centura de siguranta si a fost aruncat prin parbriz. Impactul i-a fost fatal. Amicul sau, aflat pe scaunul din dreapta, a scapat cu rani usoare.

Tinerii, amandoi din Targu Mures, mergeau miercuri seara spre casa. In localitatea Sincel, soferul nu a mai putut stapani masina, care s-a rasturnat in santul de pe marginea drumului.

Martor: "A virat inexplicabil stanga si a intrat in sant, undeva acolo la 30 de metri s-a rasturnat. A venit cu viteza, am inteles ca cineva i-a facut semn cu flashurile cu farurile, ca e politia la radar, a franat sau a virat."

Bucati din autoturism s-au imprastiat pe o distanta de cateva zeci de metri.

Inspector Razvan Muntean, Serviciul Rutier Alba: "Nu a adaptat viteza de deplasare corespunzatoare pe un sector de drum in curba. S-a rostologit de cateva ori s-a rasturnat in afara partii carosabile si soferul a fost proiectat prin parbriz, deoarece nu purta centura de siguranta."

Amicul soferului, un tanar de 21 de ani, a fost ranit usor.

Martor: "I-a spus pasagerul din dreapta sa o lase incet, ca fac cu flashurile masinile, si el nu a lasat-o incet si nu stiu din cauza vitezei a virat dintr-o data stanga."

Localnic: "Foarte periculos, foarte periculos si eu am avut de cateva luni accident. E drumul bun, soseaua buna si pericol de a merge cat mai tare, daca nu esti atent sunt si santurile, parapetii si pericol de accidente."

Soferul care si-a pierdut viata in accident avea 22 de ani si facea practica, impreuna cu prietenul sau, la o firma de IT din Targu Mures.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO