Coloane de masini pe zeci de kilometri, pe Valea Prahovei. Soferul lui Leo de la Strehaia, prins cu 142 de km la ora

Ultima actualizare: 05-01-2015 07:12

Celor 10.000 de turisti care-si petrec vacanta de Anul Nou pe Valea Prahovei li s-au adaugat alte cateva mii, care au pornit vineri la drum. Problema este ca si in noul an s-au lovit de aglomeratia vesnica de pe soselele noastre.

Iar unii ghinionisti n-au stiut ca sunt si radare montate pe tronsoanele care pareau mai libere. O masina in care se afla si Leo de la Strehaia a fost prinsa de radar cu 142 de kilometri la ora.

Coloanele de masini s-au format din Comarnic si s-au insirat pe zeci de kilometri, pana la Sinaia si Busteni. Cei care au nimerit in aceasta aglomeratie si-au dorit sa fi ramas acasa.

"N-am pomenit asa ceva in 2015, aglomerat bara la bara, asa ceva plus lumea agitata in trafic, ne certam, nu mai avem rabdare", a spus un sofer.

La fel de aglomerat a fost si celalalt sens. In total au trecut  pe DN1 peste 20.000 de masini - un numar record spun agentii de circulatie.

Si radarele au fost prezente pe DN1. Pe un sector de drum ceva mai liber, masina in care se afla Leo de la Strehaia a fost surprinsa de politisti ruland cu 142 de km la ora, intre Ploiesti si Campina, unde viteza maxima legala e de 90 km la ora.

Leo de la Strehaia, pasagerul masinii: "Merg la munte la o stana, si au zis ca pe tronsonul asta sa mearga mai repede ca mai incolo e coloana, dar au gresit si acum platesc".

Punctul de amenda este si el mai mare incepand cu 1 ianuarie, de la 90 de lei a ajuns la 97,5 lei. In acest caz, de exemplu, soferul a primit 9 puncte de amenda si va trebui sa achite 439 de lei in 48 de ore. In plus, s-a ales si cu 6 puncte de penalizare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO